Kören-Tonår!

                              Hejsan! Nu har jag kommit hem från kören. Det var attans trevligt. Vi börja sjunga på sånger till musikalen. Det var första gången jag hörde alla sjunga och det lät verkligen skitbra.

Efteråt så var det tonår. Första gången för mig och definitivt INTE den sista heller. Så jävla kul de va.
Vi blev typ indelade i 4 grupper och varje grupp fick 50 spänn att göra en tårta för. Tårtbotten fanns redan.Jag hamnade i olles grupp och han har ju bil så vi körde till ICA och handla kiwi,jordgubbssylt,choklad och grädde. Sen var det bara att köra fort som fan tillbaks till kyrkan och sätta igång för man hade bara 1 timme på sig. Våran tårta vann för bästa smak. yeahh!!!. Sen efter det så hade dom tänt massa ljus i själva kyrklokalen och det var mörkt och så satt hela kören där medans olle spela gitarr och alla sjöng Jättefina psalmsånger. Fick faktiskt lite tårar i ögonen såå fiint var det.

En riktigt lyckad Lördag måste jag säga. Längtar till nästa kör för det var verkligen askul. Hej då/ E<3

Fredag/Lördag!

              Tja! igår så hade jag min SV redovisning, den gick bra tycker jag, får se va jag får för betyg om tre veckor. För nästa vecka och veckan efter det så ska jag praoa. Ska bli skitkul.Sen så är det sportlov ,skönt.

Efter skolan igår så frågade syrran om jag  hade lust att gå på stan, de hade jag. Vi vandra omkring lite,käka och prata lite systrar emellan. hah måste berätta en grej bara. När vi satt och åt på kupolen och jag vänder huvudet till så ser jag mattias gå förbi.Blev lite paff hehe.Så fort då jag minst anar det så dyker han upp xD.

Idag så ska jag åka till kören me emmy.Sen efteråt så ska det tydligen vara nånting som heter tonår??? får se vad det är för nåt. Nu ska jag göra mig klar ha de gött / E <3

Torsdag!

                              Gud så skönt att spanska provet är över. Tyckte att det gick bra. Imorn så har jag SV redovisning är SKITNERVÖS. Hoppas att det går bra.

Typ inget intressant har hänt idag.... joo mötte mattias när vi skulle ha musik, han och emil spelade trummor och gitarr(lät skitbra) Sen så mötte jag han och emil igen när jag stog och vänta på bussen med emmy. Tänker inte ens skriva det som jag inte gjorde,  för det borde ni väl veta vid det här laget. kan ju säga att det jag inte gjorde börjar på H. vetifan asså är så trött på allting, skolan, kärlek,spanska. ALLT. Hoppas att jag kommer tillbaks till skolan med nya krafter efter praon och lovet.

Ska bli skitkul att praoa. Men kommer att bli lite trist att inte se mattias på ett tag. Men jag får lite tid att tänka över allt.

Fick massa att göra under lovet och praon, ska läsa ut nån jävla bok på engelska och skriva en recension+ att vi har NO prov veckan precis efter lovet och sen är det matteprov. fyfan /hej då E<3


Onsdag

                                 Hejsan! Det har varit en ganska kul dag. Började med engelska som kanske inte var SÅ kul men det gick. Sen var det syslöjd hann göra ganska mycket. Sen var det NO yeahhh!!! älskar NO för vi har bästa läraren som alltid får oss att skratta på lektionen... Tomas. sen vare bara elevråd,klassråd och sist musik som vi bara prata om musikcafet och lite andra grejor. När jag kom hem så var det bara att sätta sig och plugga till spanska provet imorn. Känner att jag kan det ganska bra nu så får se hur det går imorn.

Såg mattias vid slöjdsalen sa inte hej (surprise?????) Vet inte ....men jag orkar inte mera kännns det som. Visst varje gång jag ser honom hoppar mitt hjärta till, men samtidigt så blir jag bara ledsen för jag vet att INGET NÅNSIN kommer att hända om det fortsätter såhär. Jag är trött på att känna mig deppig och nere.

Har märkt att jag typ aldrig lägger upp bilder, ska försöka bli bättre men just nu har jag inget intressant och jag ser för jävlig ut på bild såå... aa / hej då E.

Tisdag.

                                        åhh va skönt. Har äntligen blivit klar eller fått lite ordning åtminstone på SV arbetet. Jag kan texten typ helt utantill, och fixat med bildspel. Skönt att få det ur världen ett tag. Nu måste jag fokusera på spanska provet som är på Torsdag. Har lite panik men måste bara plugga så går det förhoppningsvis bra.

Idag så vakna jag och var verkligen skittrött pallade inte NO och engelska på morgonen. Det blev bättre på eftermiddagen när vi hade halvklass MUSIK!!! vi fick bara sitta och spela gitarr fritt. Så jävla soft, lärde mig en låt på gitarren som jag kan sjunga till  nån gång ;). Idrotten  var trist idag, hade bara teori i klassrummet. Sen så åkte ja hem och FÖRSÖKT att stämma gitarren men asså det låter inte bättre bara sämre.

                              Hej då/ E <3

Söndag!!

                             Hejsan! är fullständigt frisk nu. Idag så har vi varit  hoss moster helen, kusin sandra och mormor, som alla fyllde år. grattis grattis. innan vi åkte dit så stannade vi till på ikano, där köpte jag en T-shirt på carlings, skitsnygg.

har försökt att jobba med SV men det går inge bra. fan asså jag ska redovisa på fredag och har inte ens skrivit klart hela texten. Och så har vi spanska prov den här veckan också. PANIK!!!!!!

ska bli så skönt när den här veckan är slut för då så ska jag iväg och praoa i två veckor, och sen är det en veckas sportlov.

kommer inte att träffa mattias på tre veckor känns lite trist men jag gör ju ingenting, har bara hälsat en gång. och då var det inte ens han som hälsa tillbaks. Fan att kärlek ska vara så jobbigt. får se hur denna vecka blir. Hej då / E <3

         P.S varför kommenterar ingen??? gör mig glader :)

Fredag; på bättringsvägen...

                               Tja mådde lite bättre idag så åkte till skolan. Det var en helt okej dag. Matten var faktiskt rätt kul. För vi hade bästa vikarien ever...  Nils. Gympan var jag inte med på eftersom jag precis vart sjuk och hostar stup i kvarten. Emmy,emma och jag spela in bästa videon istället. Ett slags medley med rocksånger/metal. medans emmy och emma ehm...... dansa??? xD Efter skolan hann jag knappt ta av mig jackan för morsan, brorsan och jag skulle in till stan se på bio. Wallander hämnden. Den var bra. Nu har jag kommit hem. Så var min dag typ. Såg mattias en gång, hälsa ej tror inte ens han såg mig. hej då/ E <3

Torsdag; sjuk...

                        Hejsan! fortfarande sjuk, mår sämre idag än va ja gjorde igår. Känner mig helt tung i huvudet och hostar och är  förkyld. Jag hade tänkt gå till skolan idag men orkade  verkligen inte.Kanske kommer imorn istället. 

Nästa vecka ser mer lovande ut iallefall. Pratade med emmy på msn igår som sa att det inte alls blir nåt NO-prov nästa vecka jippi!!!! då har jag iallefall en sak mindre att tänka på. Hej då / E <3


Onsdag;sjuk

                           Hejsan! Ligger här hemma och är sjuk. Det började med att jag börja må illa på bussen igår. Sen så fick jag mer ont i halsen och hosta, blev förkyld också. Mår skit verkligen men det är också ganska skönt att få ta en liten paus från skolan. Visst jag måste ju jobba men det gör inget för jag jobbar nästan bättre hemma än i skolan.

Mår sämre idag så vet inte om jag kommer till skolan imorn heller. Får se hur det är imorn. Igår fick  jag reda på att vi ska ha NO-prov nästa vecka.... åhhh som om man inte hade tillräckligt till nästa vecka. spanska prov, no-prov, svenska redovisning, och så ska matten vara klar. Det är för mycket. längtar sååå till praon och lovet. Nu måste jag snyta mig hej då / E<3

Måndag

                                                   Halloj! Har inte varit en sån jättebra dag. Vakna flera gånger imorse så fick ingen sovmorgon direkt. Kom till skolan på skithumör, har ont i halsen, stressad över skolan, det går pissigt med mattias, brandlarmet gick av 2 ggr idag inom beloppet av 20 min, fick reda på att vi ska ha spanska prov nästa vecka..... jaa ni fattar att det inte har varit en bra dag. Är så jävla trött på skolan så det är inte sant, förstår inte hur jag orkar mig upp varje morgon.

Längtar såå mycket till vecka 6 och 7 för då har vi prao. och veckan efter det så är det lov.

Har förlorat allt hopp om mattias. Det leder ju inte direkt nånvart om jag inte tar kontakt.(hehe rimm)
Ärligt talat så är jag trött på kärleken. Den bara sårar och gör en deppig. 

jaja såhär ser mitt liv ut för tillfället. ASMYCKET ARBETE, och ett sugit kärleksliv. Hej då/ E <3

Metallica/Metal

                                    Hejsan! rockkarusellen igår var bra fast inte lika bra som i fredags.Var skitrrött när jag kom hem fast klockan bara var 22.00.  Under dan så hade jag vart med emmy och hennes kör. Det verka va kul, ska kanske börja.

                                                       

läste en kommentar nyss om hur jag kallar musikstilen metal för metallica. jag vet att bandet heter Metallica och därför så har jag kallat musikstilen för det. jag vet att det heter metal men kallar det metallica. Gillar både bandet och stilen.

idag så har jag bara varit hemma och jobbat lite SV skittråkigt men ett måste. / E
<3

Rockkarusellen!!

                                                Nu så har man  kommit hem ifrån rockkarusellen, det var mycket bra band mycket blandat metallica,hårdrock och rock men tyckte ändå att det kunnde ha varit mer metallica xD. träffa linn och maria där, sen kom ävben klara,jaqueline, hilda och gisela. Det var så jävla skönt att lyssna på riktigt bra musik efter att ha haft en pissvecka och pissdag. Imorn är det rockkarusellen igen , kanske ska gå då med efter som jag inte har nåt annat inplanerat på kvällen. Under dan imorn ska jag kanske till skärblacka, träffa emmy får se hur det blir för bussarna går skitdåligt.



Dagen i skolan då. Redovisningen på NO gick bra , SV var tråkig, matten med, musiken lite tråkig, idrotten bästa av allt :)
Stötte ihop med mattias på BK:s hälsa inte dum i huvudet som man är. FUCK THIS WEEK adjöss/ E<3.

SKITVECKA.

                              Den här veckan känns inte alls bra. har mest bara varit deppig, och på dåligt humör och det hjälper ju inte direkt heller att man har tusen saker i skolan att göra. Precis har vi börjat och så är det såhär. Alla ni som läste mitt i inlägg för 15 dagar sen vet ju att jag hälsa på mattias ..hahah va patetiskt det låter igentligen bli såååå uppspelt av en sån sak som dom flesta tycker e skitlätt. var verkligen skitglad den dan, men den här veckan så har ingenting hänt, har bara sett honom nåra gånger men inte hälsat. åhhh blir så deppig av det här, måste försöka tänka på nåt kul ............. som tillexempel imorn så är det spelning i kulturkammaren Hårdrock/metallica yeahhh!!!  vet inte riktigt tiden men nån gång på kvällen vilka vill hänga på? Hoppas att morgondagen blir mkt bättre. adjöss/ E <3







 

städning,syrran och stan..

Hejsan! denna dag har varit betydligt bättre än gårdagens. Vakna kvart i 8 och kunnde inte somna om, så satte mig vis Tv i ca 1 timme. Sen fick jag ett ryck och gjorde frukost på sägen till morsan och farsan. Medans dom käka så jobbade jag matte. Efter det när resten av familjen hade klätt på sig så var det storstädning i hela huset. Och tro det eller ej ja var faktiskt på städhumör:O så jag satte igång. Det var också jäkligt skönt att ha nåt att göra för det fick mig att glömma den fruktansvärda mensverken jag hade/har. Iallefall När jag var klar var bara klockan ett, fast det känndes som 4 ellr 5, var nog för att jag gick upp och gjorde mig iordning så tidigt. Syrran kom in i rummet och fråga om jag hade lust att åka in till stan. Det hade jag. Så nu har jag kommit hem från stan me syrran och det var attans trevligt. Vi gick omkring kolla litehärochvar. Jag köpte ett par jeans på rean.

Kl 4 stängde stan men vi åkte ej hem för det.Så vi gick till mcdonald igen och satt där och ASGARVA. Min syrra kan verkligen vara GREAT ibland, även om vi bråkar ganska ofta. 

                    Bye bye/ E<3

Rubrik

                                       Dagen har beståt av.... TV, bråk med farsan, tårar, TV, mer tårar och nu datorn.


Tja!

Tja! Det är helt underbart hur ordet Tja kan betyda så mycket för mig just idag. Hur ett ord kan ge en känslan att man klarar allting. Nu ska jag berätta varför. JAG SA HEJ TILL MATTIAS IDAG!!!! haha okej det är ingen stor sak för er andra men för mig som är SÅINIHELVETES BLYG är det de. Jag stog me elin,emmy, och sara på skolgården, då jag ser emil och mattias komma åt mitt håll. Jag vet inte va jag tänkte på men ordet slank bara ur mig. "Tja" och sen så vinka jag hahah såg nog lite segt ut men ändå... Det var inte mattias som svara tillbaks utan emil. Men det var matteias som hälsningen var till iallefall.Efter att ja sagt det så känndes allt så mycket lättare. Det känndes som om jag kunnde klarar allting. hihihi och det var inte så farligt som jag har trott at säga hej. På gympan var jag så glad så att allt som jag inte har vågat förut klara jag på första försöket. En helt underbar dag. 


Självklart efter at jag sagt hej så börja vi asgarva för det såg nog lite kul ut  hehe. Men jag är stolt över mig själv att ha åtminstone ha gjort NÅNTING.

Efter skolan så tog jag ETT TILL hål i örat så nu har jag 5 hål i öronen sammanlagt. Nu så sitter jag och unnar mig själv lite godis.

är skitglad nu och de ska jag fortsätta va hej då / E <3

Back to school again....

             hej hej! Idag börja skolan, var inte så farligt men man kunnde ju ha haft roligare lektioner. Börja med en seg sv/so lektion där vi bara hade frågesport. Sen var det spanska bläää!!!!!!. Sen hade vi matte, det var inte lika farligt som det bruka , börja bara på ett nytt kapitel. Sen var det lunch... gröt ,  som om man inte är trött på det nu efter jul??? XD.

Sen var det kör och sist HK. Gjorde nån äcklig fisk med sås och potatis. Fisk är så jävla äckligt, men var ju tvugen att smaka. Sen åkte jag hem... så jävla skönt :D

Såg mattias.... men sa inte "Hej" :( surprise surprise ..... Borde kanske släppa honom. jag  vågar inte ens säga hej ,  ja menar hur patetiskt är inte det ??? Visst jag har skrivit med honom på msn nåra ggr, men de e inte samma sak och stå framför honom och prata.


 Nu måste jag sluta deppa XD Imorn så ska jag ta ännu ett hål i örat yeahhh!!!!!! så jag har 5 hål i öronen sammanlagt xDHar inga bilder just nu xD


last day before school.......

                       Tjenare! Eftersom det är sista dan innan skolan idag så hade jag tänkt att gå upp kl 6, för att vara lite duktig sådär :D. men när ja vakna av klockans tjut så palla jag verkligen inte att gå upp så jag somna om. kl 10.08 vakna jag , men hade en obehaglig känsla av att jag hade glömt nåt......... jo förfan jag skulle ju gå på stan med emmy.. och bussen gick om 20 min :O fatta paniken man fick xD. Hann inte med den utan tog en senare.


På bussen mötte jag emmy, och vi satt och snacka litegranna. medans emmy shoppa loss så köpte inte jag nånting haha.Men ungefär 15 min innan bussen hem gick så tänkte jag Fan asså jag vill verkligen ha den där underbara tröjan jag hitta på HM så jag rusa dit och köpte den. (bild kommer snart) :D. Det var en mkt trevlig dag, en mycket trevlig sista dag innan skolan.


                   Emmy :)

Tisdag

                      
tjenixen! Idag så har syrran och jag åkt skridskor, man e väl inte värsta proffsen direkt.... ingen av oss XD

                           Morsan och farsan fira förlovningsdag igår och våra kompisar fira deras idag. Så vi åkte till en kinaresturang och käka. Det har typ blivit som en traddition :D Fyfan då... skolan börjar på torsdag, kommer fan inte palla att gå upp kl 6 varje morgon, ha en massa prov varje vecka plus läxor :( usch
  
                                                                       bye bye/ E <3


jag åkte minnsan :) men föll pladask sen... XD
                                                                                                                                                        men reste mig snabbt igen...   och fortsatte :D      sen var det syrrans tur....  vilken tuffing va XD...   lite svajigt ibland hehe :D   hon försökte sig på en piruett... men... de gick inge vidare hahaha xD   efter bara en liten stund så tröttna vi XD och helt jävla röda i fejan så gick vi hem =P.

Söndag!

                                           
Tjenare! Idag så tog jag en tur på kanalen och åkte skridskor.Fyfan va kallt det var :O
 Sen drog jag hem till jenny å va där. Nu är jag hemma och lyssnar på BÄSTA LÅTEN EVER XD  Through the fire and flames me Dragonforce <3 lyssna på den :D 



jenny ...

                                            

a day in svärtinge!!

                               
Hejsan! Idag har jag varit i Svärtinge hoss min käre vän Maria :)<3 Vi prata, spela guitar hero (jag sög XD) såg en skräckis som hette The Glow, sen så spela vi gitarr och jag sjöng haha. Vi spelade in samtidigt så vem vet om marre lägger upp videon?? :D Det är tamejfan iskallt ute. Mina skor ska ju fan tåla kyla och snö. men det kan jag lova att de inte gjorde XD

Nu ska jag svulla chips och se nån bra film. 

Maria... METALLICA!!!! YEAHHH!!!

AUSTRALIA!!!

                              
Nu har jag kommit hem från bion. Den var såååååå jävla bra. Det måste ha varit den bästa film jag nånsin har sett :D SE AUSTRALIA!!!! XD . Tidigare idag så åkte jag skridskor :D det var skönt, va lite själv ett tag och bara åka. herrå!! / E<3 



2009!

                            
Hejsan! Nu är det ett nytt år och jag är redo för det :D Idag så gick jag upp vid halv tolv
                                Jag försöker verkligen att va duktig eftersom skolan börjar snart och jag måste vänja mig vid tiderna
                                men det är ju skitsvårt :O men om jag verkligen bestämmer mig för att gå upp tidigt så kan jag nog det :D
  

                              Solen skiner och himmlen är blå. Hela kanalen är täckt med is, så jag funderar på att ta skridskorna och åka ut en sväng?? för det är ju så härligt egentligen att åka skridskor. Jag känner en slags frihet när jag åker, vinden i mitt hår, den bitande men ändå varma känslan man får om kinderna. Oj vad poetiskt detta blev :D Ikväll så ska jag se på bio med jenny. Australia ska vi se. Jag har velat se den jättelänge ,den
verkar vara bra. Hoppas det. xD

Imorn så ska jag till Maria (killedbyporn.blogg.se).Det ska bli trevligt :)

 nee nu ska jag åka skridskor hej då xDmobbad bild hehe xD

RSS 2.0