Giselas Land

Idag så träffade jag Gisela och tillsammans åkte vi ut till hennes land. Där så red jag på hennes häst som heter Grey lady. Världens finaste. Efteråt så åkte vi och badade i kanalen. Hadegött/E<3






Hejhej


Det här är Marco Giselas andra häst


En Minnesvärd Midsommar

Min Midsommar var verkligen minnesvärd. Jag orkar inte skriva va vi gjorde exakt men jag kan säga att jag hade skitkul. Den såg ut något såhär.../E<3

























Frukost i Brådtom

Tidigt imorse så tog jag cykeln och cyklade längs kanalen mot Brådtom. Där mötte jag Gisela för att äta frukost.

Det var jättemysigt. Vi hade beställt en såkallad frukostkorg. Då får man bröd,egen gjord marmelad,ägg,yogourt,juice/saft, och kaffe mm. Så satt vi där vid kanalen och åt och pratade. Efteråt så åkte vi och badade. Hadegött/E<3




Mysiga Brådtom

Gisela

en regäl frukost

en söt katt gjorde oss sällskap

Fin dag

Idag har varit en sån där superfin och helt perfekt dag. Speciellt när den spenderas med två fina personer också. Och idag var det Tuss och Sonja. Vi har varit på hela människan och tittat. Jag kom inte hem med världens fynd men med två skärp som jag har velat ha och ett linne och en randig tröja ifrån Lindex rea.

Vi åt också glass på halvars. Jag tog två nya smaker blåbär och smultron som var supergoda. Efteråt så följde dem med mig hem och så grillade vi. Och till råga på allt detta så har också vädret varit helt fantastiskt fint och varmt. Så har min dag sett ut. Hadegött/E<3



Tuss (lägg märke till den helt underbara väskan som hon fyndade på hela mäniskan för ynka 20 kr)


Sonja

Grillfest

Igår kväll så var jag på grillfest hos Oskar med gänget. Oskar hade gjort det jättemysigt. Han hade satt upp ett stort tält i trädgården och så satt vi där inne på filtar och massa kuddar och åt gott och pratade sent in på natten.

Vi spelade kubb och körde dunken och lyssnade på gamla "Hits for kids" låtar. Här är lite bilder. Hadegött/E<3




välkomsdrink




såhär såg jag ut kvällen till ära





mästergrillarn


två stolta och uberfina värdar










efterrätt






fina gisela kom senare



grillning av marshmallows



PARTY!






På badstranden

Idag över dagen så kom Ingrid,Tilda och Klara hit. Vi åkte till roxens badstrand och badade.

Ikväll så ska jag på grillfest hemma hos Oskar med fina människor. Temat är huvudbonad. Jag ska ha min fina stråhatt. Lägger upp bilder imorn. 
Här är några bilder från dagen. Hadegött/E<3



















Fynd!

Imorse, med picknickhatten på huvudet så åkte jag till Hela människan. (En second-hand affär)

Där jag mötte upp söta Agnes. Efter mycket letande så fann jag världens finaste väska. En portfölj för ett helt galet pris...  20kr!!!!. Det kallar jag fynd! /E<3








Jag är kär!

Fina saker

Jag älskar fina gamla svartvita bilder. Dem flesta innehåller kärlek, men det är något som jag tycker är ännu finare.
Här är några av mina favoriter./E<3










Solsken och mormors rabarbersaft

Idag så har jag varit och hälsat på min mormor i Linköping.

Vi har suttit på balkongen och pratat om diverse saker tex. second- hand och gymnasiet osv. Vi har varit inne i stan och ätit glass. Jag smakade den nya choklad med brownie som jag starkt rekommenderar.
Sedan så har jag bara tagit det lugnt och suttit på deras balkong och läst och druckit mormors hemmagjorda rabarbersaft.

Min mormor är världens bästa. Med henne kan man prata om allt och man skrattar alltid när man är tillsammans med henne. Det var min Torsdag de. Hadegött/E<3


Picknickhatt

Idag så har jag varit i stan med sötnöten Tilda. Förutom en present till Jenny så köpte jag mig också en stråhatt eller en picknickhatt som jag kallar det. Hadegött/E<3


Kusin Sandra tar studenten

Idag så var vi iväg och firade min kusin Sandra som tog studenten i Fredags. /E<3









Söndagens




Klänning- Monki

Razmus land

Igår så tog jag och ett gäng vänner bussen mot Arkösund. Där blev vi upp plockade av Razmus och Oskar som med båt tog oss ut till Razmus land.

Vi fikade och åt annan god mat, badade i havet,åkte ring bakom båten (störtkul) och mysigast av allt badade tunna elva på kvällen.

Under dagen så hade Razmus och Oskar förberett lite roliga aktiviteter. Dem hade fixat en bana med olika moment. Man tog sig runt banan med en minitraktor med vagn och alla var uppdelade i lag. Det gällde att få så bra tid som möjligt.

En mycket fin början på sommarlovet må ja säga. Hadegött/E<3






















































Den blomstertid nu kommer...

Idag slutade jag 9:an. Det var en avslutning blandat med sång,skratt men mest tårar. Efteråt så åt våran klass på resturang innan vi senare skildes åt. Här är lite bilder /E<3



















En dag i Söderköping

Idag så var min klass och jag i Söderköping på besök. Jag tycker att Söderköping är världens mysigaste stad. Allt är så gammaldags så det är som att resa tillbaks i tiden.

Vi åt glass såklart på smultronstället. Jag tog en "Tropical". Sedan så gick vi mest omkring. Vi gick upp till huset på berget,gick lite i affärer.

Vi var inne i en antikaffär som var helt underbar. Gamla väskor från 60-talet och vackra askar,sjalar,klänningar,smycken,inredning ifrån 1800-talet och framåt. Tyvärr var det lite för dyrt men det var väldigt fint att titta på.

Jag köpte med mig hem ett par fina örhängen och ett par hårspännen ifrån en väldigt billig affär. Här kommer bilder. Hadegött/E<3


























Avslutningsmiddag 2010

Hejsan! Jag har precis kommit hem ifrån våran avslutningsmiddag. Kan inte riktigt fatta att jag redan ska sluta nian. Tiden har gått så fort.

 Iallefall, kvällen bjöd på god mat,skitkul underhållning ifrån klasserna och lärarna och bäst av allt PARTY!!! senare på kvällen med egen DJ.

Mycket dans och svett... det gillar vi. Här kommer några av bilder från kvällen. Hadegött/E<3



































Den absoluta sista klassresan

Igår åkte min underbara klass iväg på våran sista klassresa tillsammans. Vi har varit i Getsjötorp och tältat.
 
Vädret har varit helt ofattbart vackert. Vi har chillat,solat,badat (jag tog mitt första dopp),pratat, skrattat,kört dunken,brännboll,grillat korv och marshmellows,solat och badat ännu mer,paddlat kanot och suttit på bryggan och sett solen gå ner.

Jag kan inte med ord beskriva hur otroligt vackert det var och hur otroligt roligt vi hade det. Så därför kommer här en massa bilder som får tala för sig själva. Titta och njut /E<3






























































































Vårruset 2010

Hej allihopa. Jag har precis kommit hem ifrån stan där jag sprang vårruset för första gången. Det var sjukt kul och man blev så peppad av alla människor. jag sprang med Ingrid,Tilda,ingrids mamma och två till som jag glömt namnen på (Ursäkta). 5 km sprang vi.

Jag känner mig väldigt stolt över mig själv att jag klarade att springa hela tiden,fast när man tänker efter så är 5 km inte alls långt.

Efteråt så fick man en stor picknick korg fylld med godsaker som belöning och en medalj såklart.

Förresten idag hade vi våran sista redovisning för alltid. Inga fler läxor eller prov eller inlämningar. Nu är allt över!
Hadegött/E<3






peppade innan

Var smockat med folk, närmare 6000

svettiga men extremt glada efteråt

fin medalj

härlig belöning efteråt hihi

RSS 2.0