Sprängda Hårspray flaskor och livräddning i vattnet

Hejsan! Denna termin så åker min grupphalva av klassen till Räddningstjänsten i Finspång för att ha övningsdagar.
Idag hade vi en sådan dag. Vi fick släcka bränder med handsläckare, se vad som händer med sprayflaskor när man tänder på eld (exploderar och flyger 20 meter upp i luften) och testa på att livrädda människor i vattnet.

Vi var i en liten sjö utomhus. Alla fick ha en torrdräkt och först vada ut med en livboj och dra in en av instruktörerna. Sedan så fick vi paddla ut på en slags "livräddningskajak" och dra upp den flytande personen på den och bli indragna mot land.

Det var riktigt häftig och kul , blev skapligt kallt om händerna i vattnet men det gjorde inget. Eller det kanske gjorde något för stackars Renee som inte hade stängt sin torrdräkt ordentligt och läckte in vatten haha.

Det var allt jag hade att skriva idag. Hadegött/E<3


The King`s Speech

Träffat Tilda, ätit ute och sett på bio om en kung som stammar. Så har min Lördagkväll spenderats. Förresten filmen var grymt bra!
Hadegött/E<3



Tilda!







Dagens Vårtecken

Igår köpte jag en ny vårjacka och det bästa är att jag kan börja använda den direkt! Hadegött/E<3

P.S Ursäkta redigeringen av bilderna, lär mig fortfarande...






Vårjacka- Lindex

Torsdag

Ni får ursäkta min frånvaro. Men den här veckan har varit en sådan som man bara vill gräva ner i ett djupt hål och vända ryggen åt. Ingen vidare bra vecka alltså.

Men idag har det faktiskt börjat ljusna lite. Speciellt när man finner sådana här fina,uppmuntrande inlägg om en själv. Eller när vårvädret är helt underbart och jag äntligen kunnat börja med vårjacka! /E<3



Tankar

Har funderat på om jag ska skriva det här inlägget. Men just nu så orkar jag inte hålla inne det jag känner längre. Så förhoppningsvis kanske detta hjälper. Ber om ursäkt att ni får läsa sådana "depp inlägg". Lovar att det ska vara det sista.

Jag trodde att jag för länge sen hade accepterat det faktum att jag faktiskt inte kom in på Musiklinjen.
jag intalade väl mig själv tillräckligt länge att jag trivdes på omvårdnadslinjen så att jag tillsut trodde påt.
Men de senaste dagarna så har jag bara gråtit och gråtit.
Sanningen är att jag inte alls egentligen trivs. Det är vissa dagar som är bättre än andra. Jag försöker sysselsätta tankarna med  massa plugg istället.
 Men för det mesta så känner jag bara att något fattas. Det är fortfarande ett stort hål i magen. Det är knappt att jag kan prata med mina vänner längre som går musik utan att jag känner gråten i halsen. Det gör så ont att veta att jag inte får uppleva det som de får göra. Det var inte såhär jag hade planerat att de skulle bli.

Musik är jag, det enda jag är riktigt bra på och har ett bra självförtroende i. Det är vad jag älskar. Jag är en kulturell person och att inte få hålla på med något kulturellt alls, inte ens ha musik som ämne är så otroligt jobbigt. 

Allt känns bara fel.



 

Minnen,Jeopardy,mys och krossade glasrutor...

Bästa kvällen hos Klara igår. Mycket skratt och prat och oväntade händelser....
Sov över hos Tilda och drack kaffelatte til frukost och myste med hennes katter.
Jag låter bilderna tala lite för sig själva. Hadegött/E<3















Två försök till att redigera...







Minnen

 När jag tänker tillbaks på allt jag fått vara med om, alla underbara minnen som förevigt är inpräntade i hjärnans minnes centrum blir jag lycklig inombords.

Minnena med gänget och klassen. Bara minnet att vi var ett gäng som umgicks tillsammans , åkte ut till landet och badade tunna i natten,kastade kottar på varandra i Norsholms mörka skogar, hade fest med teman som barnkalas, grillfest i Perssons trädgård sittandes i gräset inuti ett partytält. Myser i en stuga 15 pers uppe i Idre med skidåkande på dagarna och after skii efteråt, springer på en grön äng och kastar i varandra i vattnet gång på gång i Getsjötorp, liggandes på en brygga en sen sommarkväll med solen som går ner och bara pratar med varandra liggandes i varandras knän. Eller sittandes runt en brasa i mörkret mitt ute på en ö i sankt Annas och paddlar kajak i tre dagar.

Nyårsfester med spark tävlingar i natten, träffar hemma hos varandra... alla dessa minnen bär jag med mig och tanken på att det bara kommer bli fler.

Även fast vi nu är utspridda på olika gymnasium, vi har förändrats men vi ses fortfarande och har lika jävla roligt tillsammans som när vi gick i samma klass.

Det är det lilla, dem egentligen små och betydelselösa sakerna som jag minnns mest och blir glad av att tänka på.
Som när vi i nian plötsligt började ha "veckans fråga" uppskriven på tavlan. Alla fick kryssa för vad dem tyckte i frågan "Vilka tycker att Benny borde färga tillbaks håret till lila?" Eller något (finns många) av Ingrids helt sjukt underhållande skrattanfall som gjorde att hon tillslut fick gå ut ur klassrummet medans vi andra såklart också fick skrattanfall. 
Tomas fruktansvärt dåliga skämt men som i alla fall var så roliga, eller när han blåste upp en kondom på huvudet...  Biblioteks Berra, Oskars och Rasmus kiosk de hade i sina skåp, Berit... (need to say more)

Att vi avslutade varje Fredag med att en började sjunga "Det är dags för fredagsmys..." i korridoren och plötsligt stämde alla med i sången och avslutade med en fruktansvärt falsk ton. Alla basketmatcher, alla "rutan" spel, eller när vi bara satt på kullen i gräset eller på bänken och diskuterade om allt mellan himmel och jord. När vi i 4:an varenda rast, kort eller lång körde dunken vid vaktis gamla hus.

Dem där två orden som var så klockrena att det idag fortfarande är kul att säga dem
(Adnan) "Klassen klassen!"

Alla musikframträdanden. Pettson och Findus (flaggstångssnopp!!!) Disneymusikalen,alla musikcafeer,Vår konserter i De geer hallen, Lucia konserter, adventskonserter, "Vem vare som kasta?", Lucia tågen på sjukhuset och posten. Alla diskussioner vi haft med varandra (klassråden var ju underhållande) Discot vi arrangerade för 4:orna och 5:orna, eller när vi bara satt utanför klassrummet och sjöng Kalles klätterträd.

Det här är bara nåra få minnen med klassen och gänget. Och jag är tacksam för vartenda ett. Dem 6 åren i musikklass var verkligen de bästa 6 åren i mitt liv. Jag kommer aldrig glömma min grundskoletid och jag kommer alltid se tillbaks på den som en lycklig tid även fast det också var motgångar och mindre roliga stunder. 
Vi fanns alltid där för varandra och muntrade upp varann när vi hade det jobbigt.  (8:an hallåå)

Imorgon ska gänget ses igen för att skapa nya roliga minnen att komma ihåg och se tillbaks på. Den här gången hemma hos Klara. Längtar!

Avslutar detta inlägg lite osammanhängande med att säga: Tack för minnena! (och gänget) ser fram emot fler!
/E<3


Snabbmat och Snabbstädning

En fika på stan med Klara och Tilda, en kvällsmåltid på Mcdonalds med syrran och så hem och städa hela undervåningen inför morsans hemkomst från Spanien imorgon. Så har min Torsdag sett ut i stora drag.

Syrran och jag är bara såå duktiga på att städa ordentligt "host"... Hadegött/E<3

P.S Ursäkta redigeringen av bilden, syrran hade lite kul...



Mäster städarna!



Ny Frilla!

Idag har jag klippt mig! Jag är så himla nöjd så det inte klokt. Har saknat att ha hellugg och nu äntligen när mitt hår växt ut någorlunda igen så blev det möjligt. Hadegött/E<3





Fredagens...

Här får ni se vad som fick följa med hem i Fredags! Hadegött/E<3



Jeansshorts till sommaren från Monki!


På Vaxkupan fann jag ytterligare två foton till min fotovägg! Så himla fina!!!


Dans

Igår var en fin Fredag. Efter skolan så mötte jag upp Tilda över en fika på Espresso House. Vandrade omkring på stan och fann fina grejer (som ni får se en annan dag).

 På kvällen befann vi oss på Lennings för att titta på Klaras och Sonjas dansföreställning. Den var så himla fin och Klara och Sonja var superduktiga. Och det var den Fredagen. Hadegött/E<3









SURPRISE!

Jag har tatuerat mig!!! Jag är så sjukt nöjd med resultatet. Jag gick in till studion jättenervös över att det skulle göra asont. Men det gjorde det inte. Det var inte alls farligt haha.

Bilden föreställer ju som ni ser en mikrofon med noter runtomkring. Och den står för min kärlek till sång och musik helt enkelt.

Jag är helt i exstas just nu. Är så himmla nöjd! Hadegött/E<3





<3



Onsdag

Hejsan allihopa! Kan säga att jag är på bättringsvägen. Min förkylning har blivit någorlunda bättre.
Idag var jag i skolan. Främst för att vi hade prov. Det gick bättre än väntat kan jag säga. Inte super bra men inte heller superdåligt.

Känns så himla skönt att komma hem och inte behöva plugga. Bara ta det lugnt.

Nu är det såhär att imorgon händer en grej som känns väldigt nervöst men också väldigt förväntansfullt. Jag tänker vara elak och inte säga vad det är. Det får ni se imorgon istället haha.

Nu ska jag snart iväg och ha mitt jympingpass. Blir till att ta det väldigt lugnt men de ska nog gå iallefall. Hadegött/E<3


Sjukling

Sitter här i min säng helt genomförkyld och med ett huvud som snart sprängs (känns det som iaf)
Så typiskt att man ska bli sjuk den här veckan. Blir till o va hemma imorgon och hoppas att jag blir pigg till på Onsdag för då har jag ett jobbigt prov som jag helst vill ha gjort.

Ska dricka te nu. Det är enligt mig den bästa kuren mot stackars sjuklingar som jag. Hadegött/E<3






Början På Våren

Jag har verkligen haft finaste helgen på länge. Den har spenderats med Tuss som har sovit över här.
Vi har bara haft det mysigt och varit ute i det helt otroligt underbara vårvädret.

 Jag blir så lycklig i hela kroppen när jag tittar ut. Blå himmel,solsken och så pass varmt att jag kan gå i bara kofta. Snart är våren här!!!

Nu ska jag lyssna på Belle & Sebastian och njuta av hur fint livet kan va ibland. 
 Hadegött/ E<3



Satt och plugga lite tråkigheter när Fina Tuss kom och berätta glada nyheter om att hon fått sommarjobb på samma ställe där jag ska jobba i sommar.


Tog en promenad till affärn för att handla lite gotti till kvällen...

 Denna bild får representera att Tuss och jag också satt barnvakt åt hennes kusiner och titta på melodifestivalen

Efter att vi suttit barnvakt gick vi hem till mig , laddade upp med nyttigheter och te och tittade på Titanic


Imorse sken solen så underbart så vi bestämde oss för att ta en promenad

Det var fasligt halt och stackars Tuss trilla på ändan men vi va lika glada för de...


När vi kom hem blev vi kaffesugna så vi tog en fika på verandan. Satt och pratade och njöt av att man kunnde sitta ute i bara tröja!


Pluggfika

Att kombinera plugga med fika tycker jag om. Speciellt när man gör det med två fina tjejer som Tuss och Cassandra. Så idag efter skolan blev det en visit på Espresso House. Hadegött/E<3






RSS 2.0