Stockholm! Del 2

                                                     Här e fler bilder från Stockholmsresan från igår.


Jenny och jag gick till Slottet. Borgagården.

Jag utanför slottet.




Sen så var det dags för opera.

Väldigt coolt där inne.


Åkte hem vid tolv tiden. Kom hem halv två. Var skittrött. Men det var en härlig dag.

Stockholm i mitt hjärta! Del 1


Tjena! Igår så var vi i Stockholm. Det var skitkul. Först så åkte vi till Djurgården och gick omkring i parken. Skitfint var det.
Sen åkte vi in till stan och så fick vi shoppa, göra lite vad vi ville. Efter det så var det självklart operan. Askungen. Den var helt OK jag är inte så mycket för opera då men det var häftig att höra.
Här är en massa bilder. Kommer flera. Hade gött/ E<3


På väg mot Stockholm.


Efter någon timma stanna vi till för en paus, emmy o emma var glada xD


Frida var HAPPY i toalettkön haha!


Många förskaffade sig nödproviant.


tex Emma o Emmy :P


Resan fortsatte och jag brast ut i sång liksom många andra. Vi sjöng på La voix
(passande eftersom det var malena Ehrman vi skulle se på operan)


Till slut så anlände vi till jurgården och det var ssååå fiint. Tog en massa fina foton men här kommer några iallefall.


Äppelträdgården.


Vårglädje.




Fanns ett mysigt fik där. Anton,gurra o halva Erik.


Oskar drack kaffe..


Älskade den här lilla gången. Som att gå igenom en magisk portal.


Sen bar det av till stan. Gick in till kulturhuset där jag hitta den grymt coola klänning gjord av fotografier.


Gick på stan med jenny. Jag köpte två  band T-shirtar. En med Iron maiden på och en med KISS på. Båda skitsnygga.


Lunch på... Kungsholmen ....... kungshammnen???? jaja någonstans.




Min mat.
Kommer fler bilder.





Måndag!

                                                         Hello! Hade nationella prov i SV idag. Läsförståelse. Det gick rätt så bra tror jag. Vi han inte göra klart hela men kommer få mer tillfällen till det.

Är så glad. Imorn så åker vi till Stockholm ska bli askul. Först så skulle vi till djurgården o bara umgås eler nått. Sen så ska vi få gå på stan och på kvällen börjar operan. Kommer nog bli bra. Kommer inte hinna blogga imorn eftersom jag kommer hem på natten. Men nus ka jag se efter vad jag ska ha på mig. hade gött/ E <3

It`s Spring!

                                                Vår!


Denna bild får summera dagen. 
(Bilden tagen av syrran)

                                                           


      

SUNSHINE BLUE SKY!!!

                                               Hello! Har varit en underbar dag. Har bara suttit ute.

Kom fram till ett ganska trist beslut idag. jag ska inte åka till metaltown. Det visade sig att den totala slutsumman blev väldigt mycket och jag kommer varken ha råd att betala tillbaks till päronen. jag vill också helst inte vara pank på lovet. Även fast det skulle vara värt det. Men kanske kommer göa någon lite billigare resa till göteborg istället.

jaja. men resten av den här dagen har varit underbar. bara soligt väder. Värme. Har bara suttit utomhus och spelat gitarr o solat. har varit underbart. Ungefär så här såg dagen ut i bildformat. Visst är jag duktig. Äntligen så kommer det bilder.


Barfota i det underbart gröna gräset (oj vad mycket underbart det blev, men det finns inget annat sätt en att förklara våren än med det ordet)


Suttit i gräset praktiskt taget hela dagen o bara spelat gitarr lovley!!


Min haha underbara gitarr(lägg märke till den finfina lila blomman bredvid)


Nämen där dök jag upp ,spelandes på min gitarr, i min favoritkjol. En hög midja 50-tals kjol från HM.

Hade gött /E<3

Fredag!

                                               Tjena! matteprovet gick rätt så bra, är inte riktigt säker men hoppas på det bästa.
                                    Hade gitarr idag. Innan så gcik jenny och jag till halvars och köpte glass. Det blev Mangosorbe,melon och kaktus citronsorbe till mig. Fruktansvärt gott. Sen så var jenny tvungen att gå, så jag satte mig i gräset i den strålande solen utanför kulturskolan och spelade gitarr. Underbart. Hittade en underbar klänning på Monki idag,tvekade till att köpa den... kosta 250 pixså dyr var den inte. Men jag vill spara pengarna till stockholm på tisdag o sen så vill jag gärna ha pengar resten av månaden.

har ju funderat på att åka till metaltown i sommar och idag så blev biljetterna bokade. Ska åka dit med syrran,får inte för morsan annars. Men ska bli skitkul. Jag ska få se SLIPKNOT!!!! O en massa andra bra band såklart.

Har inte en aning om vad som händer i helgen. Skulle kanske åka till linköoing imorn till rockkarusellen, men tror inte jag orkar för tillfället. Vet att jag ska ringa tilll Kuriosa iallefall och prata om sommarjobb. Vi pratade lite om det bär jag praoade där. Hoppas att dom inte har ändrat sig. jag trivdes vverkligen där så skulle verkligen vilja jobba där i sommar då.

Det var allt för mig , hade gött/ E<3

Onsdag!

                                                  Hej! Har int skrivit på ett tag, men anledningen till detta är att jag har varit upptagen med att bara plugga. Idag så är iallefall ett prov avklarat som jag har varit skitnervös innför. Det var NO-optik osånt där. Skitjobbigt. Imorn så är det massa med plugg igen för på fredag så är det matteprov så måste plugga till de med. På Tisdag nästa vecka så är det HK prov, fast det är lyckligtvis ite så mycket att plugga till.

Längtar bara tills den här veckan är slut. hela dagarna i måndags och i tisdags så pluggade jag till NO. Hoppas att jag får G åtminstone. Kommer att bli skitledsen om jag inte klarade det. Men får se.

Nästa vecka ser jag dock fram emot. Den kommer bli skitkul tror jag. Så här ser den ut....

Måndag: Vanlig skoldag.

Tisdag: STOCKHOLM MED KLASSEN!!!!!

Onsdag: Se på de geer gymnasiets musikal Ludwig.

Torsdag: haha Kolmården med klassen, för att lyssna på en föreläsning om utrotningshotade djur ( slipper skolan iallefall)

Fredag: LEDIGA!!!!!!!!!!!

Så veckan kommer att bli attans skön . Typ bara en dag med vanliga lektioner .

Hade gött/E<3


Söndag!

                                                                     Usch vad jag hatar Söndagar......

Dia Psamla & Fredag!

                                                     Tjena! Dia Psalma var ju grymt bra igår. Dom spela gamla låtar som luft och tro rätt, tro fel.
Men också nya. Var lite seeegt med folk, men kul iallefall. Farbror rundgång spela också (var förband), jag kom ganska sent så han inte höra alla låtar men  av dom jag hörde så lät de klockrent som vanligt.
Sovde över hoss Hilda efteråt. Det var nice.

Idag har det varit en sån jävla sugig dag. Har varit irreterad bara. Håller på att bli sjuk också, eller rättare sagt ÄR sjuk.
Hoppas att det går över snabbt för har inte råd att missa alla proven vi har i veckan.

jag har suttit i typ en timma och snackat med päronen om Mtealtown och det verkar som om dom äntligen  hehe börjar gå med på att jag får åka. Måste få se slipknot i sommar. Alla säger att de bara e emos som åker dit men vadå bara för att jag åker dit och lyssnar på grymt bra band så gör ju inte det mig till ett emo.

Nu ska jag äta godis o se nån bra film hade gött/ E <3

 sov hoss hilda inatt :)

Onsdag!

                                       Hello! Idag så har jag varit ledig från skolan eftersom vi hade föreställning av våran musikal. Vi spelade den mosstorps 8:or och 9:or. Det gick bra tycker jag.
 
Vi avslutade den sista med världens disco. Det var askul direkt efter att vi sjungt hosianna klart så blev allt mörk och världens dunka låt satte igång och massa blinkade ljus. Vi tyckte det var skitkul. 9:orna däremot satt och kollade på oss som om vi vore galna. Men det sket vi i för vi hade kul när vi dansade runt som galningar. Bästa avslutningen.

Imorn är det Dia psalma. Lovar att jag ska ta med mig kameran annars så blir jag arg på mig själv. Måste ju ha lite bilder.

 .Har vart ute på en liten kvällspromendad med finaste hunden Kimmy. Nu sitter jag och äter knäcke o Te.
Hade gött/ E<3

Tisdag! Grattis Linnea!!!!

                                             Tja! Första skoldagen var precis som alla andra skoldagar..... tråkig.

Efter skolan så gick emmy och jag en snabbis på stan för att hitta en present till Linnea som fyllde 20 idag. Har precis kommit hem ifrån henne nu. Det var jättekul. Det var mest folk ifrån kören som jag kännde som kom. Vi satt mest och åt o pratade skrattade o hade det väldigt socialt. Skitkul var de i vilket fall som helst. Av mig fick hon en ask med toffefe, två doftljus och ett pra coola brillor som de stog happy Birthday på.

När jag skulle hem så var jag tvugen att gena genom skogen, för mamma skulle hämta mig. Skiträdd var jag eftersom ja var helt ensam och det var kolsvart. Jag sprang hela vägen och var skiträdd. När jag tillslut kom fram till bilden så var jag helt andfådd och så hade jag trampat snett så foten gör JÄVLIGT ont nu. Aa det var min kväll. Men trots detta  roliga  så var kvällen skitkul.
 
Är ledig ifrån skolan imorn för våran kör ska spela upp vår musikal för mosstorp. Så jag slipper skolan och på Torsdag så är det DIA PSALMA YEAHHHH!!! Ska bli fett kul. Hade gött/ E <3

PÅSKMUSIKALPREMIÄR!!!!!! SÖNDAG.

                                     HALLÅÅÅ!!!!! Har precis kommit hem ifrån vår påskmusikal. Idag var det ju premiär. Det gick skitbra. Kalle som spela Jesus va skitduktig. Alla andra också såklart. Imorn så ska vi köra den två ggr till, samma på Onsdag med.  Det var vad jag hade att skriva. Hade gött/ E<3

Lördag!

                                                   Halloj! Repet gick bra. Är inte så nervös inför imorn. Men det ska bli kul.
Har precis kommit hem från en liten skön kvällspromenix med fina hunden kimmy. Det va de hade gött/ E<3

Lördag! The sun still shines high above us.

                                           Snart bär det av till kören för ett LÅNGT genrep. Känns lite trist att vi ska behöva vara innomhus en sån här vacker dag. Får väl passa på att vara ute nu innan.

Nu ska jag sola, hade gött/E<3

Fredag,rockkarusellen, söt kille....

                                                             Kort inlägg! Har kommit hem från rockkarusellen. Det var rätt så bra band. Grace O malley var väl dom bästa.  Nu har man kommit hem och äter en jävligt sen kvällsmat. Köpte biljett till Dia Psalma yeahh!! ska bli fett kul.

Har börjat SE en kille på vissa spelningar som e fruktansvärt söt. Han kollar på mig. Såg honom idag med. Jag besvara med blickar och leenden men men. Skitgullig iallefall.

Fick en massa godis idag o pengar av morsan o farsan. Det blir man aldrig för gammal för. Okej det blev inte ett så kort inlägg men jaja hade gött/ E <3

Torsdag!

                                               Tjena! Har varit en skitkul dag. Har vart med Klara. Först så var vi hemma hoss henne. Vi prata o såg på sex and the city o käka pastasallad. Sen drog vi in till stan där vi träffade Tilda o Hilda. Kollade runt lite, åt glass och njöt av solskenet. Jag köpte ett par snygga röda solbrillor och ett rött läppstift.

Imorn så är det rockkarusellen. tror att jag ska dit med några kompisar. hade gött/ E <3

Måndag/Tisdag!

                                         Hello! Idag och igår så var det mest bara övning i kyrkan med kören. Vi övar innför en påskmusikal. Det är riktigt kul för alla är så otroligt schyssta. Det är samma visa imorn med, övning med kör.
 Det var det. Hade gött/ E <3

Lördag!

                                              Hejsan! Det har varit en strålande underbar dag. Vaknade och var bara tvugen att gå ut i de soliga vädret. Åkte in till stan och träffade Lollo. Vi gick omkring överallt och prata o hade de trevligt i vår/sommarvärmen. Ville vara ute så mycket som möjligt.Jag köpte inget.
På kvällen så såg vi på bio. En shoppoholics bekännelser. Den var helt okej inge JÄTTEBRA film men helt okej.

Skönt med påsklov nu. Jag kommer att ha det ganska fullt upp för vi ska repa nästan alla dagar med kören inför vår påskmusikal. Men jag har planerat att träffa vänner också såklart.

Är fan sommar ute . Nu när jag kom hem så var det 11 grader.  En skitbra dag. Hade gött/ E <3

Fredah!

                                                            Tjena! Lugn ganska slapp skoldag. Efter så gick jag på stan med Lollo, vi tog en fika på Kuriosa. Där så började Lollo ta kort på mig. Hon sa att jag blev såå bra på fotona , att jag gav hennne insperation till att måla tavlor. Jag har aldrig tyckt om att bli fotad men måste erkänna att dessa bilder blev riktigt bra på mig.

 filosiferar....  Denna blev faktiskt väldigt bra :)

Hade gött/ E<3

En hyllning till våren.

                                                 
solblåhimmelsolblåhimmelsolblåhimmel är det intressanta som dagen har bestått av.

                                                        Sånna här dagar när man verkligen märker att hela ens klass och dom man känner är glada, det är så varmt i luften att det känns som sommar och det räcker med att gå i en kofta eller T-shirt, man ser gula tusselago börja växa fram i vägkanten och man ser fjärilar och tilloch med getingar ....... då känner jag att våren ÄNTLIGEN ÄR HÄR!!!!!!
 

Onsdag! SOL= LYCKLIG.

                                                Tjena! Första Tema dagen var inget speciell. Vi såg på en film som hette imagien me and you
sen så diskuterade vi den. Sen så åkte vi till dansstudion och dansade streetjazz. Hatade det, för jag suger verkligen på att dansa. Iallefall den typen av dans. Det var bara pinsamt att stå där och göra en massa coola steg som bara blev katastrof när jag gjorde dom.

Men däremot så var vädret underbart idag med. bara sol och blå himmel. Det var fan inte ens kallt ute det var ju sommarvärme. Ville spendera varenda minut utomhus. SOL=LYCKA.

Mötte mattias några ggr. Men han märkte mig inte. Tror nog att jag bara borde ge upp honom. Han var nog bara en liten kärlek som alla tjejer och killar i tonåren får. Och eftersom jag är såå feg  såå......Det är bara så trist att ge upp nån utan att ens ha försökt. Men vad har jag för val?

Var ute på en promenix förut så jäkla skönt o bara gå ut rensa huvudet. Va för sig själv ett litet tag.

hade gött/ E<3

RSS 2.0