Tisdag!

                                             Tjena! Så jäkla trött jag var imorse. Vi hade NO första timmen så de gjorde inte saken bättre.
                                  Hade eng sen och jag fick tillbaks eng provet :) jag fick VG!!!!! Är nöjd med det. Ville bara vara ute hela dagen idag. UNDERBART VÄDER. Sol VARMT var det också. Imorn på Torsdag och Fredag så är det temalivsstildagar i skolan så det e inga vanliga lektioner.

En liten kul grej har hänt. Emmy har frågat mig om jag vill vara med i ett band, jag ska hänga med på Torsdag och lyssna lite först kolla läget. Så får jag se hur ja gör sen. Men det vore riktigt kul o va med i ett band.

Det va de. Hade gött / E <3

Måndag! MUSIKCAFEEEEE!!!!

                                      Hello!!!!! Har precis kommit hem ifrån musikcafeet. Det blev skitbra. Alla var duktiga. Klappa fåret blev ju värsta succen haha. Mitt framträdande tyckte jag gick mmindre bra. Jag började lite sent och så känndes det som om jag inte sjöng i takt. Men alla andra sa att det lät suveränt så jag litar på dom.

Har inte skrivit så mycket på ett tag. Har inte orkat. Skolan har nästan tagit upp all tid. Omprovet i Fredags gick jättebra. JAG FICK VG+ YEAHHH. Idag hade vi SO-prov. Är lite osäker på hur det gick, hoppas det gick bra. Det är väl vad som hänt ....eng provet har vi inte fått tillbaks än.

Är lite sur på min hårfärg. Den har typ blivit brunaktig iallefall i solen.  Färgade det svart i Tisdags, ja kanske väntade för lite med att tvätta håret??? vet inte. Men prkar verkligen inte med det. Nu får det va som de är. WIIIIHOOOO nästa vecka är det påsklov. Fast måste plugga för vi ska ha typ tre prov veckorna efter. 4 kanske tillochmed. JOBB JOBB JOBB.

Nu ska jag Dricka en gooood kopp varmt Indian Te , och vila för det förtjänar jag. Hade gött/ E <3

Onsdag!

                                                                    Nu så är man svarthårig. Blev skitnöjd med resultatet.
                                                               har pluggat hela dagen till NO-provet så känner att jag kan det rättså bra nu.

                                      Hände bara en liten grej idag. Efter syslöjden så satt mattias med sin klass utanför, och vid ett tillfälle så såg det ut som om han tittade på mig och log. Jag är inte helt säker. Det är svårt att se om han försöker ta kontakt med mig eller om han bara glor på mig som vilken människa som helst. Typiskt mig att bara vika undan. Hade värsta chansen att kanske lee tillbaks eller nått. FUCK!!.  Hoppas man får en ny chans.

                                    Imorn så e de spelning i kulturkammaren 19.00 20 spänn. Ska dit med några kompisar.
                                                                               Hade gött/ E <3

Tisdag!

               
                                   Tjena! Det har varit en bra dag. Hann plugga mycket till NO-provet på Fredag. Satte mig även hemma och pluggade med. Kan det nästan. Snart såå ska Syrran färga mitt hår. Ska bli spännande o se om jag passar i......... SVART!!  Hoppas det.


Har vart ganska sur på Oskar hela dagen, efter vad han sa till mig igår. Jag är ingen människa som tar åt mig av KORKADE saker folk säger, men jag blir ändå sur på han. Tänk på vad du säger innan du öppnar munnen.


Måndag!!!

                                        Tjena! Idag har varit en rätt så bra dag. Vi redovisade våran teater för klassen. Våran var fan kortast av alla. Dom andra grupperna hade typ 5 minuter eller mer. Våran var typ 1.30 min. jaja hoppas att vi får bra betyg iallefall. Har förutom det haft en jävla huvudvärk hela dan, nu är den borta.

Efter skolan så gick jag på stan med Sara the busfrööö. De va trevligt. Jag köpte hårfärg, ett METALLICA armband skitsnyggt och en Fake uttöjning att ha i örat.

När jag kom hem så var det bara att plugga. Jag fick IG på NO-provet så ska göra omprov på Fredag. Hoppas att det går bra.

Idag så sa Oskar en konsig grej till mig. " Det är lite svårt att ta din nya stil (Hårdrockare) på allvar när du hela tiden går omkring och bara åhhhh jag ska till metaltown och lyssna på slipknot dom är såå bra" Typ nått sånt åt det hållet sa han.

Det är ditt problem ogge om du inte kan ta mig på allvar. Jag gillar den här stilen och musiken , det är nått jag alltid hargjort. jag skiter fullständigt i allas nedlåtande kommentarer , jag gillar denna stil och det är de enda som räknas.

Varför kan inte folk låta andra va som dom vill vara?

hade gött/ E <3

 MIn snygga Fake töjning xD

Söndag!

                                                   YEAHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Fyfan vilket jävla ös det var igår då. Så jävla kul. Hilda och jag stog längst frame vid scenen och skrek hoppade skakade på  huvudet. Så har lite ont i nacken nu, men det var de värt.

Candy kane och farbror rundgång var klart bäst. haha hilda jag o jaqueline moshade ihop oss, SKITKUL VAR DET IALLEFALL. Längtar till Torsdag då så är det spelning igen.  KOM DIT!!! Torsdag kulturkammaren kl 19.00 20 spänn.

Idag så ska vi till farmor o farfar fira dom. Inte så jättekul direkt efter va ja gjorde igår. Varför måste alltid den yngsta följa med på tråkiga släktträffar??? medans syskonen slipper. orättvist.

Tjatar ihjäl mig på morsan o farsan och jag kanske kommer att få åka till METALTOWN!!! SÅ JÄVLA KUL DET KOMMER BLI. Slipknot o dragonforce , marilyn manson och andra skitbra band kommer. Visst jag måste åka med nån men de kommer nog inte bli nått problem.

http://www.youtube.com/watch?v=OyvN4JnQbBk   Lyssna på Candy kane så jävla bra. Dock inte en spelning från igår men den låten körde dom. METAL YEAHHHH!!!!!!!! hade gött / E<3

Lördag! HARD ROCK!!!

                                                 Tjena! Ikväll så är det rockkarusellen. Jag ska dit såklart. Bra musik blandat med heta hårdrockare. Hilda,tilda,gisse och ingrid skulle också dit. Ska käka o göra iordning mig sen. Hade gött/ E <3

Torsdag och två koppar kaffe med mjölk!

                                    Hello! det har varit en UNDERBAR DAG IDAG MED. Så fruktansvärt härligt väder, bara blå himmel.

                               Våran grupp blev äntligen klara med manuset yess!!. Imorn måste vi repa för redovisningen är på Måndag. Hade HK , gjorde 4 olika sorters potatisgratäng hehe.

Efter skolan så va jag hoss jenny och vi skrev klart våra uppsatser om våra kompositörer som ska in imorn.
Vi hade skitkul, flummade mest omkring. Det var länge sen vi va, så det var trevligt att umgås.

Ska göra mig iordning nu hade gött/ E<3

 

Onsdag!

                                      Hejsan svejsan! Engelska provet givk hyfsat bra idag tycker jag. Det har varit en fullkomligt strålande underbar dag. Varje gång man tittade ut genom fönstret kändes det som sommar <3. Var ute så mycket jag kunnde mellan lektionerna. Mattias ( inte han jag gillar) och jag tog oss en kopp kaffe och satt ute i den värmande solen. Trevligt trevligt.

Spanska lektionen var rolig eftersom emmy och jag asgarva hela tiden. mest för att hon tyckte att jag stank kaffe hehe.
Försökte jobba men ibland går det bara inte.
På musiken fick jag oskar och Ingrid äntligen börja öva till musikcafeet. Jag ska köra en låt som heter Dont know why av norah jones. Ingrid kör på contra bas medans ogge spelar trummor. Det kommer nog bli bra.

Hade syslöjd idag också. Då mötte man mattias( Han som jag gillar xD). Såg ut som om han titta på mig. Men som vanligt så var han med nån polare så vågar inte gå fram då.  Fan att det alltid ska skita sig eller rättare sagt att JAG alltid ska vara så feg. Han har blockat mig på msn också tror jag, han e aldrig inne. Hoppas inte det för där e det ända stället som jag faktiskt vågar prata/skriva då med honom.

jag avslutar detta inlägg med hade gött / E <3

Tisdag!

                                                       Tja! No-provet gick jättedåligt idag, inget av det jag hade övat på var med på provet. Måste nog göra omprov. Det är det värsta jag vet. Imorn så är det eng prov får se hur det går. Hoppas innerligt att det går bra.

Så morgonen började inget bra. NO prov och regnväder. Men eftermiddagen blev underbar. Solen kom fram och hela himmlen var klarblå. Så nu är jag fylld av vår känslor.

Nu vill jag ha en kopp te hade gött/ E <3

Måndag!

                                                         Det har varit en stressig dag. Våran SO-grupp kom ingenstans tycker jag med vårt historia projekt. Och det ska vara klart på fredag.

Det var ingen vila när jag kom hem , det var att direkt sätta sig o plugga till NO-provet imorn. Tror att jag kan det ganska bra nu. Får se hur det går imorn.

På Onsdag så är det Eng prov också så måste plugga imon med. Sen på Fredag så ska vi lämna in en uppsats om en kompositör. Har inte skrivit klart än så det måste jag också göra. jag är inte bra på att planera.

Idag fyller min älskade mamma år. Grattis grattis älskar dig.

Även fast det har varit en rätt så hyfsad dag så känner jag mig sorgsen på nått sätt. Har en såndär gråt klump i halsen, ni vet när man känner att man ska brista ut i tårar vilken sekund som helst. Antar att jag är så pressad. Skolan, kärleken.
skolan tar upp så mycket tid. Längtar till lovet. Fast det skulle inte förvåna mig om vi skulle få ett prov veckan efter så att vi blir tvugna att plugga till de.

Virrigt inlägg, men så är det ibland. Hade gött/ E <3

 Tänk om man kunnde vakna upp på morgonen och känna sig precis som bilden..... vacker.

Du finns i min själ!

                                           
          Du finns i min själ.
                                   En mening jag sjöng igår på kören.

Fredag!

                                                       Tjena! Idag så är det ju fredagen den 13. Men jag har inte haft så mycket otur direkt än iallefall. En spännande sak hände idag. Vi fick en ny tjej i klassen. Som kommer ifrån Kina. Hon flytta hit bara för en månad sen och hon kan ingen svenska alls. V får prata engelska med henne istället. Det känns lite kul. Hoppas att hon kommer trivas. Hon verka schysst.

Fick sluta tidigare från skolan idag. Så klara, matilda och jag fikade och gick på stan. Trevligt värre.

Åhh när vi var inne på kulturskolan så stötte jag ihop med mattias och emil. Jag skulle gå uppför trappan och dom ner. haha jag var inte beredd på att se dom så blev helt paff bara. Men mattias var såå söt. Kollade in i mina ögon en kort stund (så som man gör när man ser nån) Jag slog bara ner huvudet som värsta tönten. Hann inte säga hej eftersom jag ej hann reagera dom bara dök upp.

Jag köpte mina älskade skor idag som jag trånat efter såååå länge här nedan e en bild på dom.

Usch nästa vecka är det TVÅ prov (Eng och NO) Är väldigt osäker på NO så måste verkligen plugga. Sen så ska också vi lämna in en uppsats om en kompositör. Ingen vila i skolan. Det borde vara förbjudet med så mycket prov som vi har.


Oskar var lite irriterande idag. Han höll på att dra upp min kjol hela tiden (självklart hade jag tights under men ändå)
Oskar oskar du kan vara en smått irriterande kille, men vi gillar dig ändå. Du är ju bästa kramkompisen man kan ha.
Hade gött/ E <3


 Visst är dom underbart rååsnygga.

Matilda :) och Klara  (Klarissimo.blogg.se) Snyggaste posen XD

Torsdag!

                                      Tja! Idag var det friluftsdag. Jag hade bowling och skytte.
                                             Skytte var skitkul, fick nåra bra träffar. 

                                  Det har blivit mer och mer deppiga inlägg på sistone. Det beror på att jag inte har mått så bra.
                                      Inte bara att jag har varit sjuk. Det har variot så mycket i skolan och jag känner att jag inte orkar mer.
                            
                                Det är mest kärleken. jag är så trött på att inte våga göra nånting åt det. Jag ser honom i skolan, men gör inget. Han går förbi mig jag går förbi honom. Han vet inte att jag existerar. Och det är jobbigt.

             Jag vet inte vad jag ska göra , jag vill inte vara en feg person som inte ens vågar gå fram och ... ta kontakt.
                Det är svårare än vad man tror. Att gå fram och göra nått. Jag har sagt hej till honom. Efter det kännde jag mig så stolt över mig själv. Man blir stolt över småsaker. Efter det så har jag inte sagt nått. Är så jävla besviken på mig själv att jag inte vågar göra nått. Och han slutar den här terminen. Jag vill inte känna att jag inte har gjort nånting när han slutar.
Har skrivit med honom på msn nåra gånger. Nu är det jättelänge sen. Han har blockat mig tror jag. Typiskt. /E.

Onsdag!

                                                            Tja! Inget speciellt har hänt idag.

                                                          Imorn så är det friluftsdag. Jag ska Bowla och skjuta luftgevär. Måste göra nått som inte är för ansträngande , eftersom jag precis varit sjuk. Inte heller är fullständigt frisk än. Ska va med emma och emmy. Två finfina brudar.


                                      Allvarligt jag måste till Metaltown i sommar. Allt detta prat om att emosar bara e där. Vaddå emosar? Spelar roll jag gillar musiken. OCH SLIPKNOT OCH METALLICA ska vara där. Jag får bara inte missa dom.

                                                                          Jag tror att det gömmer sig ett litet emo i oss alla. För alla känner sig deppiga nån gång. Vissa kanske mer än andra. Men inte är man ett emo för det. Hatar när folk placerar en i ett fack. Men ändå så är det svårt att låta bli. Hur kan det ha blivit så. hade gött/ E <3

Tisdag! på bättringsvägen....

                             Hej! Nu mår jag lite bättre iallefall. tror att jag ska pallra mig till skolan imorn. Hostar däremot som fan fortfarande. Idag blev det bara att ta det lugnt. Mamma och jag satt och kolla på Dreamgirls. Så jäkla bra.

Nu är jag sugen på te, så ska ta mig en kopp. Hade gött/ E






Måndag sjuk;

                                 
        Hello! är fortfarande sjuk. Ligger hemma och är allmänt seeg.

                                                Inget har hänt under dagen. eller joo jag bakade en tårta för min pappa fyller 49 idag. GRATTIS FARSAN!!! Det var allt för idag hade gött/ E <3

P.S Tårtan var skitgod.

Söndag Sjuk;

                             Tja! Jaha då så har man blivit sjuk.... IGEN. Jag fattar det inte? Nu så har jag varit sjuk vad e de....4 ggr inom en månad bara ungefär. Med bara två veckors mellanrum. det kan ju inte va normalt. Hatar att vara sjuk. Speciellt nu när det är såå mycket i skolan. Jag har inte tid med att vara sjuk. INTE NU!!!. Hoppas att jag blir frisk snart.

Inget speciellt har hänt idag. bara varit hemma och känt mig seeeeeg. Varför blir man såå sugen på sött när man är sjuk?? Tillexempel nu så vill jag så gärna ha glass.

Förresten idag så är det Internationella Kvinnodagen. GRATTIS TILL MIG OCH ALLA KVINNOR I SVERIGE OCH VÄRLDEN. 

Detta blev ett virrigt inlägg. Men så är det ibland. hade gött/ E <3

Fredag!

                                              Tja! Det har varit en rätt så bra dag. Fick tillbaks NO-provet ja fick VG (yess) blev ganska chockad för jag tyckte verkligen att det gick skit , men tydligen inte. Just det igår fick jag tillbaks matte-provet där fick jag G. Återigen CHOCKAD.

Såg ingen mattias på hela dagen... lite synd. Vi fick sluta tidigare på matten för att vi skulle åka skridskor på idrotten. Eller devillsäga alla utom jag. Jag har börjat få såå ont i halsen på sistone, hostar hela tiden. Sån hosta som ger mig svårt att andas. Plus att jag får uppkvälvningar. Det är inte trevligt och imorn är det kör. Den vill jag ju inte missa. Får se hur jag mår imorn.

Efter skolan så hade jag ju gitarr. Innan dess så gick jag på stan för att köpa en födelsedagspresent till Julia. Hittade en fiin klänning på HM som jag hoppas hon kommer gilla. Gitarren gick bra som vanligt. Nu är jag bara så trött. Det blir långa fredagar för mig.

Det är ju synd att Gitarren ska vara sååå sent. Och på Fredagar dessutom. Då vill man ju hem och ta det lugnt. jaja.

Hade gött/ E <3

Onsdag!

                                                   Tja!
                                           Det har varit en mycket bättre dag idag. På syslöjden så såg jag mattias. Inget hände.
                                              Just nu vet jag inte vad jag känner. Jag är bara så trött på att vara nere hela tiden för att inget händer. Varför ska det alltid vara tjejen som tar första steget VARFÖR INTE KILLEN???. Det skulle vara mycket lättare då.

Och han slutar den här terminen. Det kommer kännas ganska sugigt att inte ha gjort nånting, utom att ha sagt "hej" en gång. Som han inte ens svarade tillbaks på.


Nåja tillbaks till att det har varit en bra dag. Emmy becca, ingrid ,klara och jag gick till mcdonald på lunchen för ingen av oss hade lust att äta fiskgratäng med kaviar. BLÄÄ!!. Det var skitkul, satt och snacka tills det var dags att gå tillbaks till språket. Spanskan var förvånads värt rolig idag. För emmy och jag satt bara och asgarva.. haha fan va kul vi hade.

Nästa vecka är det friluftsdag. Då tänkte jag Bada (i mitt fall simma) på förmiddagen och klättra på eftermiddagen.
Förra gången så valde jag vollyboll på förmiddagen och friskis på eftermiddagen. Det var inte lika roligt.

Nee nu ska jag kila bye bye / E <3

Tisdag...

                                                  Fyfan vilket dåligt humör jag är på. Är så trött,grinig och deppig. Inget känns viktigt längre (nej jag är inte emo) allt känns bara helt meningslöst. Nånting lyckligt eller glatt måste hända i mitt liv innan jag blir deppigare än deppigast.


Idag var det matteprov. Det gick inte bra tycker ja inte. Allt bara sög sig. jag gjorde alla uppgifter men sen om det blev rätt vetman ju inte. Vill bara att veckan ska ta slut.

Har inte heller kommit på vad jag ska göra på musikcafeet. Ärligt talat (faktiskt för första gången) så har jag ingen lust att göra nånting.

                            Nu orkar jag fan inte att skriva mer, är såå trött på det. Hej då/ E
 

Söndag! 1Mars.

                                  Tjenare!  Det har varit en ganska bra dag. Fast det är Söndag. Jag gick upp vid 10, åt frukost. Städade rummet. Syrran och jag rensade min garderob. Vi fyllde 4 JÄVLA PÅSAR. Så nu är min garderob rensad från saker som jag ej vill ha mer. Det känns riktigt skönt också eftersom alla kläder vi inte villl ha mer eller som inte passar skickar vi till behövande i Estland. Så det känns bra varje gång.

Sen så har jag pluggat till matteprovet , tycker att jag kan det ganska bra men ska plugga imorn med såklart. Sen så har jag också börjat på uppsatsen om kompositören. Hitttade inte så mycket fakta men det ska nog gå iallefall.

Gick en promenad för att rensa huvudet också. Så det har varit en bra dag. Nu ska jag se Beck hade gött/E <3

P.S Tyckte att bloggen behövde ett nytt utseende, va tycks då? :)

RSS 2.0