Lördag!

                        Hej! Idag så var det ju Alvins dop. Det gick riktigt bra när jag skulle sjunga. Efteråt så var det kör. Det var lika trevligt som vanligt. Vi fortsätter ju att träna innför påskmusikalen. Imorn blir det till att öva till matteprpovet. Jag ska klara det om det så är det sista jag gör.


Just nu är jag på pisshumör. Vet inte riktigt varför. Jag blir bara det ibland. Antar att det bara är så fruktansvärt mycket just nu som går åt helvete. Skolan,KÄRLEKEN, kompisar tillochmed. Usch vad jag hatar mitt liv för tillfället.


Nu ska jag faktiskt se Melodifestivalen. Gonzalo ska vara med. Jag känner honom inte men jag minns när han gick på haga. Han var i vår fadderklass. Så det ska bli lite skojsigt att se hur det går. Hade gött/ E <3

stars falling bright above you...

                                                  Såg ett stjärnfall idag.... Jag önskade mig nått.

Tisdag.

                                                    Tja! No-provet gick rättsåbra. Hoppas iallefall på ett G. Hade halvklassmusik, övade innför musikcafeet. men Arre dök aldrig upp så fick sitta och trumma lite själv. Arre och jag har bestämt oss för att köra en låt av Metallica. Jag ska tydligen spela trummor. Visst jag älskar instrumentet men vet inte om jag är så duktig på det. Får se hur det blir. Ska även kanske köra nån låt med elin. Såg mattias och blablabla. Det är bara samma gamla visa. Fan va feg jag är. hej då.

Måndag!

                                        Tja!! hatar att skolan har börjat igen men har ju inget val. Dagen började iallefall bra med sovmorgon. När jag vaknade så var jag väldigt utvilad. Åkte till skolan i HATVÄDER HATA SNÖ SMÄLT BORT!!!!
Kom till skolan och alla älska min nya hårfärg. Då glömdes snön bort.
 
Såg mattias nåra gånger och fick hjärtklappning. Sa inte Hej eller nånting fast jag typ mötte han 4 ggr. Typiskt mig.
 
Fick tillbaks spanska provet.. fick VG.
 
Frida berättade om nån kille som hon känner som tydligen skulle passa mig perfekt. Nån hårdrockare första året på hagagymnasiet. Hon försöker para ihop mig eller nått. Fina kompisar man har men för tillfället så gillar jag redan nån annan. Fast det händer ju inget mellan oss. Men får se hur det blir med det.

Missade bussen hem. Fick ta en senare. Nu så har jag suttit och pluggat till NO-provet till imorn. Kommer få IG för fattar ingenting. Typiskt mig att alltid skjuta upp grejer.

Idag hade jag på mig dessa kläder var riktigt snygg med nyfärgat hår också  haha hade gött / E <3

    

Söndag! PANIK!!!

                                               fan fan fan fan Har NO-prov på Tisdag. Fattar ingenting.


                                                                    Fan fan fan fan fan fan

Lördag! Nyttfärgat hår...

                                          Tjenare! det var länge sen jag skrev. Men det har inte funnnits så mycket att skriva om.
                                          Blev sjuk i måndags och har varit lite krasslig tills idag faktiskt. I Torsdags så kom Lollo och sov till Fredags. Då så åkte vi till Linköping gick på stan. Jag köpte hårfärg. Mörkbrunt blev det. Ville ju färgat svart men börjar med brunt och så kanske jag färgart svart senare.

Idag så haha åkte jag in till stan igen. Fast med syrran. Vet inte riktigt varför hade inget bättre för mig idag och det är kul o gå med syrran på stan. Köpte inget. Gick omkring och kolla efter en klänning eller nåt att ha på mig på Lördag för då så ska jag sjunga på ett par kompisars barns dop. Är lite nervös, måste lära mig sången " Det gåtfulla folket " utantill. Men det ska bli kul. Tror jag hehe. Idag så färgade jag även håret. Det blev bra tycker jag. Får se vad resten av klassen.....skolan... ehh tycker.

Imorn så är det sista dagen innan skolan börjar. Bläääääää orkar inte skolan och har också NO-prov på Tisdag. Måste renskriva Eng recensionen också. Ingen vila.

På Måndag så får man kanske syn på mattias igen. Får se hur det blir. Antagligen ingenting tyvärr. Jag vågar ju inte ta intsiniativ (stavas hur?)

Rörigt inlägg som vanligt. Inga bilder för tillfället heller. Hade gött / E <3

Måndag; Sjuk

                             Tjena! Det började med hosta i Fredags och nu så är man förkyld och hostar ,snorar, nyser.
                            Så jävla typiskt att jag ska bli sjuk precis när sportlovet börja.Jag var ju sjuk för bara mindre än tre veckor sen. Lollo skulle ha kommit idag, men när jag vakna imose så kännde jag att " nae jag pallar inte och jag kan ju inte smitta lollo". Får hoppas att jag blir bättre.
 
 nae nu måste jag snyta mig hade gött / E<3

Fredag!

                                                                 
Hejsan! Idag var det sista prao dagen. Det känndes lite trist men så är det. Som tack för att jag hade praoat i två veckor så fick jag ta med mig hem en massa bakelser helt gratis+ ett presentkort på cafeet jag praoa på.
Så nu har jag lite kakor och sånt som jag ska smaska i mig.



Efter praon så hade jag min första gitarr lektion. Det var skitkul. Min lärare Jonas är också så duktig.... och såå VRÅLSNYGG hehe.Jag trodde att det skulle va en gammal gubbe eller nåt men nehe, det var en skitsnygg (gitarrspelande) minst tjugoårig kille istället.

Nu så är det sportlov, som jag tänkte spendera med mina vänner.

Har funderat lite på det här hur jag ska göra med håret. Antingen så ska jag färgat mörkbrunt eller SVART <3 eller så snaggar jag av allt.Jag har så svårt att bestämma mig. Det skulle vara skitkul att färga det svart, men javetinte. Det ska ske på sportlovet ialefall, men får se hur jag gör.


Usch imorn är det alla hjärtans dag och jag har ingen att vara med. Visst mina kompisar finns ju men ingen kille.
Kärlek är verkligen så fruktansvärt. Man blir ledsen,besviken,arg,deppig alla sorters negativa känslor väcker kärleken fram. Men ändå så väcker den fram ALLA dom positiva underbara vackra känslorna inom en. Hur kan kärlek vara så hemskt? men ändå så underbart samtidigt? 

                                                Nu ska jag göra mig iordning hade gött/ E <3



LOVE <3<3  (haha har inget med texten att göra menmen...)






Tisdag/Onsdag!

                                   Tja! Det har varit en stressig men bra dag. Känns lite konstigt att det bara är två dagar kvar av praon. Har vant mig vid arbetslivet nu så. Igår så var jag med lollo,  jag hittade ett pra svarta converse för bara 199 spänn!!!! visserligen så var dom inte äkta. Men vafan spelar det för roll? jamenar den enda skillnaden (tycker jag) är ju att det inte är ett runt stjärnmärke på sidan. Det spelar  ingen roll för mig iallefall. Dom är svarta och vita med snörning precis som om dom hade varit "äkta". Köpte dom inte då för hade slut på pengarna men ska köpa dom snart. Köpte en annan grej igår istället. Nu ska jag käka hade gött / E<3


Köpte denna igår.

Måndag! (kort inlägg)

                                                  
Tjena! sista veckan på praon. Var ganska lugnt  idag, inte så värst mycket folk. Men gjjorde det gamla vanliga, serverade plocka disk ,stog lite i kassan osv. Efter praon så kom lollo och vi satt och fikade, haha när vi satt där så kom världens snyggaste kille in. Jag hade sett honom förut när han spelade på rockkarusellen. SKITSNYGG. Sen gick vi på stan köpte inget som vanligt och sen åkte jag hem. Hade gött / E<3

                        Mohaha funderar på att snagga håret på sportlovet xD det eller färga håret vad tycker ni?

Lördagen/söndagen!

                 Tja! hann aldrig skriva igår men  gört nu istället. Igår var det kör. Sen efter det så åkte "körgruppen" till bowlingen. Det var skitkul slog iallefall två strikar. När vi åkte hem så hade morsan och farsan gått till nåra kompisar, så jag gick dit. Där så satt jag och kolla på rosa pantern. haha kul humor i den då. Satt och snacka lite med Amanda och sådär. Det var vad som hände igår. Kom inte hem förns typ halv två elr nåt? Såg slutet på filmen behind enemy lines. Så jävla bra film. Imorse så gick jag upp typ kl 12 hade ställt klockan på halv 11 men orkade inte gå upp. Nu sitter jag här.

Idag händer väl inget speciellt funderade på att åka in till stan men vet inte om jag orkar och bussarna går väl inte heller så.

Den här veckan är det prao som gäller igen. Sen så är det sportlov. Men inte får jag vila då. För nästa vecka efter det så har vu ju NO prov så då måste jag plugga till det. Sen så har vi också en jävvla eng bok att läsa ut och skriva en recension om. USCH VA JAG HATAR SKOLAN. jaja om jag inte bestämmer mig för att snagga håret så ska jag iallefall färga det. Tänkte ta nån mörk chokladbrunfärg va tror ni om det?

                                                       Va tycker ni ska jag färha eller snagga mitt hår?

  Nu för att helt byta ämne. Är det bara jag som inte kan få sina föräldrar att bli mer miljövänligare??. Jag tjatar på dom att köpa tex KRAV märkt och ekologisk mat. Men hela tiden så kommer dom med sina jävla argument att " jaa men då kan ju du sluta duscha med varmvatten" eller " jaa men då kan vi ju sluta tvätta". Jag hatar när dom säger så. Visst dom har ju en poäng men ändå. Jag försöker åtminstone göra NÅT bra.

                                 vilket virrigt inlägg detta blev. hade gött/ E <3

Fredag!

                                                   Tja! Var skittrött idag på jobbet. Men blev snabbt piggare efter att jag ätit lunch. skönt med helg nu då. Är skittrött efter den här veckan. Men nästa vecka är det nya tag igen. Fast sen är det sportlov så jäkla skönt.

                                                        Efter praon så fikade jag med lollo, och sen så gick vi på stan. 

                                               Har försökt  hitta en band T-shirt med Metallica på i Norrköping. Finns ingen.
                                                      Hittade en på Carlings i Linköping men den kosta 399 spänn , trodde att jag skulle hitta en billigare i Norrköping men de gjorde ja ju inte. Vill verkligen ha den men 399 spänn...... nae.
 
                            Imorn  så är det kör, sen på tonår så ska vi bowla. Är inte världs bäst påt direkt men det är ju skitkul iallefall.

haha vet fortfarande inte vad jag ska göra på musikcafet. Arre och jag kanske ska spela nån slipknot låt. Skulle vara så jävla kul och göra det. Våra musikcafen med klassen behöver livas upp en aning tycker jag hehe. Vi får se hur det blir.

 Ingrid och jag prata om att jag skulle sjunga nått medans hon spela på sin contrabas. Det skulle bli ganska annorlunda men häftigt tror jag. Får se hur det blir med det.
 
FAN DÅ att det har börjat snöa igen. Vill ha VÅR!!!!! snö kan finnas i december och på jul men inte i februari då vill man ju att våren ska komma.


Kompis: Hur visar du att du hatar snö  varje dag??
Jag: Är inte det uppenbart? Jag trampar ju på skiten varje dag.

Hade gött / E<3

 
 






Torsdag!

                                 Tja! det har varit en attans bra dag. På cafet idag så var det inte så mycket folk så det var lugnt. På lunchen bestämde jag mig för att gå till PAUS där ingrid praoar. Trodde att jag skulle behöva utstå smärtan med att sitta själv och äta men det behövde jag inte för Matilda skulle också äta där med ingrid så vi satt alla tre där och luncha.

På eftermiddagen så kom jenny och fikade, satt där med henne tills jag slutade. När jag hade slutat så gick jag till JC där jag skulle möta klara,ingrid och matilda vi gick till te och kaffe companiet där vi satt och fika,prata och skratta asmycket. Jag fick en skrattattack på nåt som inte var så kul men sen så hände en grej som var skitkul så då började vi alla o skratta så att ja trodde vi skulle dö. Men det var skitkul iallefall. En riktigt skön dag.

Satt och tänkte på hur jag skulle vilja ha min alla hjärtans dag med min kille (om jag hade en) och den skulle se ut såhär...


Först så skulle vi fika på ett mysigt cafe, med enmassa konversation.

Sen skulle vi gå på bio och..... jaa kanske inte SE på filmen.. Vi skulle vara helt upptagna med varandra hehe.

 Sen så skulle hann följa mig till busshållplatsen hand i hand

               haha synd bara att det inte blir så den här alla hjärtans dag för det kan ju va bra om man har  en kille.

                                                          de gött/ E <3

Onsdag!

                                           Tja! Idag var det en ny jobbdag. Det var inget nytt som hände direkt. Stog i kassan,serverade folk tog hand om disken. Morsan kom och vi tog en lunch och fika. Har bara gått tre dagar och är nästan helt slutkörd. Är verkligen astrött när jag kommer hem om dagarna/kvällarna. Är inte van vid att röra på mig stressa så här mycket. I skolan sitter man ju mest still (fördetmesta). jaja men det är ju " nyttigt" som morsan och farsan säger.

När jag satt på lunchen så kom ingrid in och fråga om jag ville hänga med henne,klara och matilda imorn och ta en fika efter jobbet... klart jag ville sa jag då. Efter praon så hade jag sånglektion... 20 i 5 så fick vänta i typ 45 min.

Usch om två veckor ungefär så är det alla hjärtans dag.. och jag har ingen att fira den med som jag gillar. Tänk om man ändå hade en kille som man kunnde spendera alla hjärtans dag med. SINGEL SUGER!!!!. Hade gött/ E <3

Första prao dagen!

                          hejsan svejsan! Idag var det min första prao dag. GUD SÅ KUL DET VAR. Först så fick jag baka lite, och   servera folk, gå ut med disken och det bästa av allt så fick jag stå i kassan. Ta emot kundernas beställningar ge dom vad de ville ha, ja allt detdär. Hoppas att det blir lika kul imorn.

Var ganska trött när jag kom hem, men så är det i arbetslivet. Det är de mesta som hänt idag. Adjöss / E <3




 

Söndag!

                                 Tja! Idag så har jag inte haft så mycket för mig. Gick en promenix med kompisen jenny.

                                   Har nämligen bestämt mig för att försöka gå ut och gå minst en gång varje dag, så att jag inte bara sitter och däckar framför datorn och TV om helgerna och vardagarna.

Imorn så börjar min prao det ska bli jättekul. Som sagt var jag ska praoa på ett cafe. Ska få servera,baka och diska.
Diska kanske inte blir det roligaste men det struntar jag i det ska bli kul ialefall.

Kommer inte att se mattias på ett tag. Det känns väl lite trist men komer nog klara mig.

Mina kompisar har sagt en kul grej " tänk om mattias läser det här" Då svarar jag att det bryr jag mig inte om. Då vet han ju iallefall att jag gillar honom. Och om han bryr sig eller om han inte bryr sig det återstår ju att se. Just nu vet jag inte alls om han vet eller inte vet. Hans kompis emil vet om det. Verkar inte som om han har sagt nåt iallefall.

jaja de blir som det blir. Snart så börjar en bra film på trean som heter The Holiday den ska jag se samtidigt som jag dricker en varm kopp te hade gött / E <3

RSS 2.0