Tja!

Tja! Det är helt underbart hur ordet Tja kan betyda så mycket för mig just idag. Hur ett ord kan ge en känslan att man klarar allting. Nu ska jag berätta varför. JAG SA HEJ TILL MATTIAS IDAG!!!! haha okej det är ingen stor sak för er andra men för mig som är SÅINIHELVETES BLYG är det de. Jag stog me elin,emmy, och sara på skolgården, då jag ser emil och mattias komma åt mitt håll. Jag vet inte va jag tänkte på men ordet slank bara ur mig. "Tja" och sen så vinka jag hahah såg nog lite segt ut men ändå... Det var inte mattias som svara tillbaks utan emil. Men det var matteias som hälsningen var till iallefall.Efter att ja sagt det så känndes allt så mycket lättare. Det känndes som om jag kunnde klarar allting. hihihi och det var inte så farligt som jag har trott at säga hej. På gympan var jag så glad så att allt som jag inte har vågat förut klara jag på första försöket. En helt underbar dag. 


Självklart efter at jag sagt hej så börja vi asgarva för det såg nog lite kul ut  hehe. Men jag är stolt över mig själv att ha åtminstone ha gjort NÅNTING.

Efter skolan så tog jag ETT TILL hål i örat så nu har jag 5 hål i öronen sammanlagt. Nu så sitter jag och unnar mig själv lite godis.

är skitglad nu och de ska jag fortsätta va hej då / E <3

Kommentarer
Postat av: Marre

AWWWWWWWWWWWWWW! BBY!



Duktig du är :'D



blir så glad för din skull <33

2009-01-09 @ 20:11:37
URL: http://killedbyporn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0