En dag i lila!

                                                            Underbar dag! Åkte in till stan i strålande sol och värme och på glatt humör. Träffade Klara och Agnes och vi gick omkring. Såg shirley clamp i stan hon hade sjungit och skrev autografer. Det var marknad och vi hittade en massa fina saker gamla solbrillor från 60-70 talet
Filmer och gamla kläder. Det var så fiint allt, men köpte tyvärr inget. men köpte en råsnygg klänning från Monki istället.
Satte oss och fikade på Kurios. agnes var tvungen att gå efter en stund. Klara och jag satt kvar och diskutera allt mellan himmel och jord. Sen så åkte jag hem ... eller rättare sagt till Kimstad och sen så cyklade jag hem resten av vägen. Det var skönt , för vädret kunnde inte ha varit bättre. Skitbra dag helt enkelt.

Nästa vecka så har jag matteprov och musikteoriprov. Är skitnervös, men det ska nog gå.
Hade gött/ E<3


Min underbara nya klänning !!! Monki 250 pix bara



Klänningen matchar våra fina syrener hemma.

Great day!

                                                      Har varit en riktig toppendag. Var ju ledig ifrån skolan så fick en skön sovmorgon. När jag väl gick upp så var jag tvungen att plugga , skrev klart och rent NO arbetet om broar , tränade på eng verben tills imorgon.
Känns så skönt nu är HK klart NO och engelskan. Imorn är det spanska och matte som ska hem, sen så är det lugnt ett tag.

Idag så kom även Lollo hit, det var supermysigt. Vi gick till affären och köpte FÄRSKA JORDGUBBAR mums så smaskigt.
Gick hem och gjorde lite dricka och mackor ,tog cyklarna och cyklade längs kanalen i den friska luften och med solen värmandes i ryggen. Stannade till och hade en picknick. Sen käkade vi glass. Och det går faktiskt att ha en picknick när man är 15 , det är inget barnsligt alls  med det. Kom hem lagom till att det började regna. Tog inga bilder för glömde kameran. Gjorde lite nudlar o kollade på sex and the city. Sen var det dags att åka hem, jag följde med in till stan för skulle träna friskis pass.

Nu så har jag skrivit klart mitt såkallade CV. Eller ett personligt brev som jag ska lämna till ett cafe i hopp om att få ett sommarjobb. Dom bad mig skriva ett , hoppas att detta duger.

var så skönt att träna jympa. Ett perfekt slut på en perfekt dag. Hade gött /E<3

Sommarlov!

                                                                    So-provet gick attans bra tycker jag. vet inte betyget än men det känndes som om det gick bra. Får se hur det går med det.  Har varit en så skön dag. Blev klar med NO-arbetet ska bara renskrivat. SO provet är över kommer inte ha några fler prov (eller kanske matte prov nästa vecka) Men sen är det över. Så härligt. Har faktiskt inte insett fören nu att det faktiskt är sommalov om bara två veckor. helt sjukt igentligen va fort 8:an har gått. Snart går jag i 9.an sista året. Då är det nationella proven. Blir fan smått nervös redan nu. Men det värsta kommer vara tt behöva lämna klassen, för vår klass är så bra. Alla är schyssta och bryr sig om varandra, vi har olika åsikter men dömer ingen för det. Kommer storgråta på avslutningen.

Imorn så är vi lediga så skönt. Lollo ska komma hit så ska vi va. Hoppas på bra väder. hade gött/ E<3

Borta bra ... men hemma bäst!

                                Hejsan! Har varit en väldigt bra dag faktiskt. Gick upp vid 10 och sa till mig själv att "nae idag så ska jag plugga till SO-provet" och så blev det, satt nog i 3 timmar ungefär så kan det rätt så bra nu. Kollade klart på filmen jag fick i födelsedagspresent "He knew he was right" Skitbra. Sen  så tänkte jag att varför inte cykla ut på en cykeltur med jenny ? så ringde henne och vi åkte iväg. Det var så härligt vinden i håret solen,blå himmel . Helt underbart, Tog många bilder, men här e några iallafall.



grabba cykeln och kör...


jenny cykla före..




 Jenny


matade såå gulliga kaniner


var bara tvungen att ladda upp den här bilden.. ja menar vem blir inte lycklig av att se gräset sååå grönt och fint :)


HAPPY THAT SUMMER IS HERE!!!!


<3


ibland är det bara så härligt att sitta i solen..


vi åkte förbi några söta kossor.... muuuuu!!!


När vi cyklade vid vattnet så insåg jag hur mycket jag faktiskt uppskattar att bo ute på landet, det är inte många som får uppleva en sån här vacker natur, det är så skönt att komma hem till ett ställe där man slipper bilköeer,avgaser ifrån bilar och bussar och en massa oljud. Visst så gillar jag stan också det är ju trevligt där med.
men här så är det så vackert och fridfullt speciellt på sommrana.

Surrande flugor och militär utbildning!

                                                     Hello ! Det värsta med sommaren är alla dessa jävla flugor som väcker en om  mornarna. Vaknade imorse halv 8 eller nått, och den jävla flugan bara surrade omkring vid örat på mig. Blev så jävla irriterad. Sen så kunnde jag inte somna om så gick upp och åt frukost.

Idag så ska jag va med lollo. Ska möta henne i stan sen så kanske vi åker hem  till henne antar jag.

Känner att jag har lite panik, för vi har SO-prov på måndag. Jag borde verkligen plugga men börjar aldrig.
Får väl jobba lite innan jag åker.

Nu när jag är 15 så kommer jag att få gå med i FBU. det står för "Frivilig försvars utbildning" En slags militärisk förberedning inför lumpen. Har alltid velat gå med i lumpen, tycker att det verkar vara en häftig och väldigt nyttig upplevelse,och FBU verkar vara en bra förberedning för det. Ska kontakta dom och så får vi se hur det blir.

Nu måste jag gå igenom SO hade gött/E<3

Presents!

                                                      Idag var ju släkten här och firade mig, här kommer bilder på vad jag fick av både släkten och familjen :D

Är så förälskad i den här klänningen som jag fick av föräldrarna och denna klänning......

Från Monki <3<3<3 gillar gillar

Denna kjol av moster och kusin :) hög midja som jag gillar

Här är på allt jag fick :) fick sammanlagt 2400 kr så har mycket pengar nu xD

De va den födelsedagen :) Mycket nöjd.

TORSDAG=STORSTÄDNING

                                                         Så nu så har jag städat hela rummet från topp till tå. STORSTÄDNING. Gästerna kommer om ca tre timmar. Ska hämta tårtan snart. Måste göra mig iordning. Mycket som ska ske.

Skriver mer ikväll Hade gött/E<3

15 ÅR!!!!!!!

                                                          IDAG FYLLER JAG 15 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

                                            Har fått en massa fina presenter från familjen och vännerna. 

                                                    Av familjen så fick jag två grymt snygga klänningar som jag önskat mig. 1000 spänn insatta på kontot,två filmer, av syrran så fick jag en liten ask med mintpastiller och så hade hon gjort ett fint collage av mig med en text som löd "Andvänd kondom" (haha) Mycket fint. Av min kompis jenny så fick jag hela samlingsboxen av Anne på grönkulla YESS!!! av lollo ett coolt nitarmband yeahh!! och så lite överraskat så fick jag ett jättegulligt brev eller kort av Emily som går i mn klass. Hon som flyttade hit från Kina. Hon skrev på engelska och lite svenska. Så fiint. Jag tänker inte skriva vad hon skrev för det ville hon inte.

Thank you all so much for the presents.

Idag så var vi i sörping med klassen. Vi åt glass och gick upp till lusthuset på berget. Jag åt en nappa Valley på smultronsstället. Blev proppmätt.

Imorn så kommer släkten och firar mig. hade gött/E<3

Söndag!

                                                Skön dag. Bättre än igår iallefall. Har mest suttit ute i det fina vädret, läst vidare i "Anne Franks dagbok" den är så jäkla bra. Blev äntligen klar med HK läxan om hälsan så nu kan jag släppa den. Ska kanske se på bio med syrran ikväll Änglar och demoner hoppas att vi kommer iväg. Hon måste bara komma hem från hästen först.

Hade gött /E<3

Lördag!

                                                     Hej! Igår så var det sista gitarr lektionen , känndes lite trist men ska ju fortsätta nästa termin dock inte med samma lärare. Vi körde "Iron man" och "breaking the law" med judas priest.

Idag så är det en TRÅKIG dag. Har inget att göra ingen kompis är hemma. Ska till nåra kompisar till familjen ikväll och käka men hur jävla roligt är det??
Funderar på att åka in till stan men vill inte det ensam. Syrran är borta så får inte tag på henne heller.

Veckan ser iallefalll mer lovande ut.

Måndag: EU-val i skolan, är faktiskt kul

Tisdag: Vanlig skoldag, ska sjunga på konsert på kvällen med sånglärare

Onsdag: MIN FÖDELSEDAG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 15 ÅR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Då så ska vi till sörping med klassen och käka glass (hoppas på bra väder)

Torsdag:ledig får gäster

Fredag:ledig

  Ska försöka att klämma in nåra friskis pass emellan allt detta. Så veckan ser bra ut iallefall. Hade gött/ E<3

Torsdag!

                                                    Okej är inte så nöjd med spanska resultatet jag fick tillbaks idag. Fick G. Visst G är ju bra men jag tyckte verkligen att jag förtjäna mer ..... åtminstone VG. Men skit samma jag struntar i det, jag fick inte IG iallefall ska vara nöjd för det.

Efter skolan så var det träning på friskis. Var lika skönt som vanligt. Rensade huvudet och måste bara säga att efter träningen så mår man så jäkla bra. Det är den där energin som kommer efter att man har tränat antar jag. Man känner sig fräch (stavning?) pigg. Så jag rekommenderar definitivt att börja på jympa på friskis. Det är verkligen skitkul träning tro de eller ej.

Sista gitarrlektionen imorn, känns lite trist men så är det. Valet är imorn när vi ska rösta på partierna. Ska fixa allt innan  bara. jag vet vilket  parti jag ska rösta på. Ska bli  intresant att se vilka som vinner.
 

De va allt hade gött/E<3

Onsdag! oriantering

                                                      Så nu har man kommit hem från stan. Mötet gick bra,vi diskuterade min framtid inom gymnasiet. Vet faktiskt inte riktigt vad jag vill gå? Film och musikal gymnasiet,rytmus eller de geer är dom val jag kan tänka mig just nu. Jag vill ju definitivt syssla med musik. Fast man vet aldrig man kan ju ändra sig till nian.


Idag så hade vi oriantering. Vi fick två timmar på oss sen så fick vi gå hem (gött). Jag var med Anton, vi fick tiden 1 timme och 10 min. Väldigt bra tid. Fast fick bättre förra året i sjuan. Då fick jag 55 min men den här duger också.
Själva springaandet och letandet var inte jobbigt men det var däremot jobbigt att  oriantera över huvudtaget när man har MENS. Hade så jävla ont i magen och det var så obehagligt att springa i skogen också. (Ni som är tjejer förstår mig)

Iallefall fick skjuts hem så var hemma vid halv tolv. Härligt härligt. Kom hem var hungrig kokade lite nudlar, sprang in i duschen sen så åkte jag med mamma in till stan som jag skrev i förra inlägget.

Imorn så ska vi förhoppningsvis få tillbaks spanska proven hoppas att det gick bra. Har även friskis träning efteråt, ska bli skönt. Nu måste jag hjälpa till med maten hade gött /E<3

trött och svettig efter orianteringen. Fast allmänt glad :)

Onsdag!

                                     Så nu bär det av till stan med morsan. Ska på möte med min sånglärare där vi ska diskutera lite grejor. Hörs ikväll / E<3

 Sjömansklänning från HM och ett par vanliga piratjeans peace <3

Vettigt blir ovettigt,

                                                          Kan inte komma på något vettigt att skriva, så skriver något ovettigt istället!

Måndag!

                                                        Har varit en rätt så skön dag. Skolan börja bra med sovmorgon. Idag så var det partiernas stora redovisning,där dom skulle prata om tex: Moderaternas politik och vad dom tycker o tänker. Det var riktigt intressant det som partierna sa. Gillar att debattera och lyssna om politik och att få tycka till. Jag är med i val-grupen. Det är jag och min grupp som ska räkna röstena på Fredag och fixa en massa. Jag tror jag vet vilka jag ska rösta på.

En negativ sak med dagen var att mensen kom idag (jippi!) Har gått omkring  med mensvärk hela dagen. Inte så kul.
Så alla jag känner får ursäkta mig om mitt humör stiger lite denna vecka.

Efter skolan så börja jag på mitt första friskis o svettis pass. Det var skitkul, man känner sig verkligen pigg och duktig efteråt. Så ansträngande var det inte, inte som jag trodde iallefall. Det var ett bra sätt att rensa huvudet på. Ska definitivt fortsätta.

Denna vecka är rätt så lugn. (Vad skönt för en gångs skull) På Onsdag så ska vi oriantera. Sen så är det vanlig vecka.
Har Engelska diagnos imorn. Det var inget som man kunnde öva till egentligen. Sa läraren iallefall. Hoppas det går bra.

Nu vill jag ha Te hade gött/ E<3

Torsdag!

                                                Halloj! Hade spanska prov idag. vet inte riktigt hur det gick ,märkte att jag hade några fel efteråt.Men får se. Skönt att det är över nu. Fick tillbaks matteprovet idag också.... jag är godkänd yess!!! I förrgår också så fick jag tillbaks NO-provet också... där så fick jag VG!!! Trodde verkligen inte de,för optik var så klurigt. men tydligen inte.

Efter skolan så var jag med maria på stan. Vi gick omkring snacka om de mesta. Trevligt trevligt vare.
Var ett tag sen vi sågs så. Medans jag väntade på maria så sprang jag omkring i säkert varenda butik i stan för att leta efter sommarjobb. Fick napp på Te &kaffe kompaniet och Lindhals. Båda är cafeer. Vill helst jobba på ett cafe, det är rooligast och det har jag också redan erfaenhet av. Får se hur det blir me det. Gick in till musikbörsen och hittade världens finaste och billigaste stålgitarr. Har velat ha en ett tag och den här kostade bara 795 kr, så dyrt var de inte.
Får se hur de blir för är pank nu för tillfället. har ju köpt mitt terminskort p friskis nu. Nästa vecka planerar jag att börja.
men kommer förhoppningsvis få rätt så mycket pengar i födelsedagspresent, så kanske kommer kunna köpa gitarren då?.

Ska bli så skönt när denna vecka är över. Har inte alls mått särskilld bra. har bara varit trött och grinig typ. Hoppas på ljusare tider/dagar nästa vecka.

Imorn så har jag gitarr för nästsista gången. Känns lite trist för det har verkligen vart kul. Ska definitivt fortsätta. Efteråt så ska jag med en buss till Vånga till kören. Så det kommer att bli en lång dag imorn.

Marre <3

Nu ska jag käka hade gött/E<3

TA ER TID ATT LÄSA!

                                        Hej! För två år sen så var jag helt anti mot grönsaker och det var godis flera ggr i veckan. Jag hatade verkligen smaken av grönsaker. Nu två år senare så äter jag absolut inget godis mitt i veckan, sånt får vänta tills på helgerna. jag äter också grönsaker till varje måltid. Nu så gillar jag faktiskt grönsaker. Man måste bara vänja sig helt enkelt. Börja lite smått med lite grönt till varje måltid så vänjer man sig vid smaken. jag äter mycket nyttigare nu helt enkelt tex Mörkt grovt bröd istället för vitt. Helst miljömärkt för att vara lite extra duktig mot miljön.

Folk jag känner tror att jag bantar . Men dom har såå fel. jag vill bara helt enkelt vara sundare och få en bättre hälsa. Tro det eller ej, det är helt upp till er. För att äta godis och dricka läsk är inte bra för en. Speciellt i vår ålder när kroppen behöver dom näringsämnen. Protein,kolhydrater,vitaminer osv.

Idag bestämde jag mig för att börja gymma två ggr i veckan på friskis och svettis och jag förstår vad ni måste tänka nu.
Men jag gör det också (likadant) för att JAG VILL BLI HÄLSOSAMMARE. Eftersom jag inte joggar eller spelar fotboll och motionerar som vissa andra så väljer jag att börja med det nu. Jag tror att jag kommer må bättre av att få motion några ggr i veckan, jag kommer definitivt att må bättre i skolan för arbetet kommer ju påverkas och jag kommer bli allmänt piggare.

Jag vet att en tjej i min ålder (15) inte ska träna för att gå ner i vikt, för effekten kommer bara att bli motsatt. Om man hetstränar för att gå ner i vikt i våran ålder så kommer man bara gå upp i vikt. Samma om man slutar äta för att gå ner i vikt. men det är inte därför jag gör det. Jag vill bara bli sundare. Så är det. Det är erat val om ni vill tro på det eller inte

Självklart så kommer jag fortfarande kunna unna mig en trevlig fika med kompisar på stan och jag kommer definitiv inte sluta med godis. Men jag kommer att må bättre när jag tränar samtidigt.

Jag säger inte nu att alla där ute ska göra som jag. Det är helt upp till er själva. Men för er som kommer att kritisera mig för detta val att jag ska börja träna.... Här har ni en bra förklaring som förhoppningsvis kommer  få er att förstå.

Lite info om hur jag kommer börja o vart. jag ska börja träna på friskis och svettis, gympa. jag ska köpa ett terminskort som kostar 750 kr. Detta gäller ett halvår då, även på sommaren och innebär att man får komma hur många ggr man vill i veckan. Bra va??

Nu ska jag ta mig en kopp te hade gött /E<3

Fredag!

                                              Tjenare! Igår var det valborg. Morsan o farsan gick till deras kompisar o käkade jag med självklart men det var inget kul. Gick upp en sväng till brasan. Träffade tobbe o stoffe där. Stog och pratade ett tag. Det var det ENDA roliga den kvällen.

Första maj idag. Vilket betyder att det bara är 20 dagar kvar till min födelsedag.Trevligt. Försöker få tag i nån kompis att vara med,men ingen svarar. Fast det är fint väder ute så är jag bara deppig, för att jag har sååååå jävla tråkigt .

BYE! /E<3

RSS 2.0