Måndag!!!

                                        Tjena! Idag har varit en rätt så bra dag. Vi redovisade våran teater för klassen. Våran var fan kortast av alla. Dom andra grupperna hade typ 5 minuter eller mer. Våran var typ 1.30 min. jaja hoppas att vi får bra betyg iallefall. Har förutom det haft en jävla huvudvärk hela dan, nu är den borta.

Efter skolan så gick jag på stan med Sara the busfrööö. De va trevligt. Jag köpte hårfärg, ett METALLICA armband skitsnyggt och en Fake uttöjning att ha i örat.

När jag kom hem så var det bara att plugga. Jag fick IG på NO-provet så ska göra omprov på Fredag. Hoppas att det går bra.

Idag så sa Oskar en konsig grej till mig. " Det är lite svårt att ta din nya stil (Hårdrockare) på allvar när du hela tiden går omkring och bara åhhhh jag ska till metaltown och lyssna på slipknot dom är såå bra" Typ nått sånt åt det hållet sa han.

Det är ditt problem ogge om du inte kan ta mig på allvar. Jag gillar den här stilen och musiken , det är nått jag alltid hargjort. jag skiter fullständigt i allas nedlåtande kommentarer , jag gillar denna stil och det är de enda som räknas.

Varför kan inte folk låta andra va som dom vill vara?

hade gött/ E <3

 MIn snygga Fake töjning xD

Kommentarer
Postat av: Marre

Men åh han den där oskar ser ju fan ut som en jävla ESTET FAGGOT skulle lätt kunna säga det personligen till honom, hälsa till honom att han kan växa upp, kan man ta honom på allvar när han klär sig som en 70-årig gubbe!



Jag vet hur det känns att få kommentarer, man tar åt sig- men det är bra att du vågar stå för vad du är. Im proud of you, metal is win! <3 :)

2009-03-24 @ 12:12:51
URL: http://killedybyporn.blogg.se/
Postat av: Ellinor

Hihi xD åhh tack så mycket :) jag försöker....

Jag är stolt över dig med :) <3<3

2009-03-24 @ 19:12:35
URL: http://frenchsmokinglady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0