TA ER TID ATT LÄSA!

                                        Hej! För två år sen så var jag helt anti mot grönsaker och det var godis flera ggr i veckan. Jag hatade verkligen smaken av grönsaker. Nu två år senare så äter jag absolut inget godis mitt i veckan, sånt får vänta tills på helgerna. jag äter också grönsaker till varje måltid. Nu så gillar jag faktiskt grönsaker. Man måste bara vänja sig helt enkelt. Börja lite smått med lite grönt till varje måltid så vänjer man sig vid smaken. jag äter mycket nyttigare nu helt enkelt tex Mörkt grovt bröd istället för vitt. Helst miljömärkt för att vara lite extra duktig mot miljön.

Folk jag känner tror att jag bantar . Men dom har såå fel. jag vill bara helt enkelt vara sundare och få en bättre hälsa. Tro det eller ej, det är helt upp till er. För att äta godis och dricka läsk är inte bra för en. Speciellt i vår ålder när kroppen behöver dom näringsämnen. Protein,kolhydrater,vitaminer osv.

Idag bestämde jag mig för att börja gymma två ggr i veckan på friskis och svettis och jag förstår vad ni måste tänka nu.
Men jag gör det också (likadant) för att JAG VILL BLI HÄLSOSAMMARE. Eftersom jag inte joggar eller spelar fotboll och motionerar som vissa andra så väljer jag att börja med det nu. Jag tror att jag kommer må bättre av att få motion några ggr i veckan, jag kommer definitivt att må bättre i skolan för arbetet kommer ju påverkas och jag kommer bli allmänt piggare.

Jag vet att en tjej i min ålder (15) inte ska träna för att gå ner i vikt, för effekten kommer bara att bli motsatt. Om man hetstränar för att gå ner i vikt i våran ålder så kommer man bara gå upp i vikt. Samma om man slutar äta för att gå ner i vikt. men det är inte därför jag gör det. Jag vill bara bli sundare. Så är det. Det är erat val om ni vill tro på det eller inte

Självklart så kommer jag fortfarande kunna unna mig en trevlig fika med kompisar på stan och jag kommer definitiv inte sluta med godis. Men jag kommer att må bättre när jag tränar samtidigt.

Jag säger inte nu att alla där ute ska göra som jag. Det är helt upp till er själva. Men för er som kommer att kritisera mig för detta val att jag ska börja träna.... Här har ni en bra förklaring som förhoppningsvis kommer  få er att förstå.

Lite info om hur jag kommer börja o vart. jag ska börja träna på friskis och svettis, gympa. jag ska köpa ett terminskort som kostar 750 kr. Detta gäller ett halvår då, även på sommaren och innebär att man får komma hur många ggr man vill i veckan. Bra va??

Nu ska jag ta mig en kopp te hade gött /E<3

Kommentarer
Postat av: Maria

Bara du äter mat i lagom mängd, aningen hälsosamt, du kan äta godis du kan äta den där lilla extra glassen på tisdags eftermiddagen, bara du inte äter överdriven mängd. Sen är det bra att du är bestämd :)

Träna är bra, bara man inte tar död på sig själv<3

2009-05-04 @ 16:08:36
URL: http://killedbyporn.blogg.se/
Postat av: Ellinor

tack marre :)

2009-05-04 @ 17:50:13
URL: http://frenchsmokinglady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0