Torsdag!

                                                Halloj! Hade spanska prov idag. vet inte riktigt hur det gick ,märkte att jag hade några fel efteråt.Men får se. Skönt att det är över nu. Fick tillbaks matteprovet idag också.... jag är godkänd yess!!! I förrgår också så fick jag tillbaks NO-provet också... där så fick jag VG!!! Trodde verkligen inte de,för optik var så klurigt. men tydligen inte.

Efter skolan så var jag med maria på stan. Vi gick omkring snacka om de mesta. Trevligt trevligt vare.
Var ett tag sen vi sågs så. Medans jag väntade på maria så sprang jag omkring i säkert varenda butik i stan för att leta efter sommarjobb. Fick napp på Te &kaffe kompaniet och Lindhals. Båda är cafeer. Vill helst jobba på ett cafe, det är rooligast och det har jag också redan erfaenhet av. Får se hur det blir me det. Gick in till musikbörsen och hittade världens finaste och billigaste stålgitarr. Har velat ha en ett tag och den här kostade bara 795 kr, så dyrt var de inte.
Får se hur de blir för är pank nu för tillfället. har ju köpt mitt terminskort p friskis nu. Nästa vecka planerar jag att börja.
men kommer förhoppningsvis få rätt så mycket pengar i födelsedagspresent, så kanske kommer kunna köpa gitarren då?.

Ska bli så skönt när denna vecka är över. Har inte alls mått särskilld bra. har bara varit trött och grinig typ. Hoppas på ljusare tider/dagar nästa vecka.

Imorn så har jag gitarr för nästsista gången. Känns lite trist för det har verkligen vart kul. Ska definitivt fortsätta. Efteråt så ska jag med en buss till Vånga till kören. Så det kommer att bli en lång dag imorn.

Marre <3

Nu ska jag käka hade gött/E<3

Kommentarer
Postat av: Marre

Det var trevligt :) <3

2009-05-09 @ 15:49:07
URL: http://killedbyporn.blogg.se/
Postat av: Ellinor

:D yess

2009-05-09 @ 20:57:14
URL: http://frenchsmokinglady.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0