Kuriosa och den första skumtomten

Idag träffade jag Tilda på Kuriosa över en fika och pratstund. En sväng på stan hans med också.
Jag införskaffade en ny basker efter att min mamma råkade förstöra min förra i tvätten.

Till Tildas och min stora glädje så har dem börjat sälja skumtomtar redan. Så jag åt min första skumtomte idag också. Så nu vet ni de. Hadegött/E<3





Tilda är en sötnöt!

Min nya basker har en fin rosett i hörnet. Från Glitter 99 pix!

Kommentarer
Postat av: radarparet

goder afton. nu får det fan i mig, eller oss, vara nog! här har vi suttit o tittat... o tittat. och vad märker vi då? JOOO!!!! inGENtiNG!!!! vad är det Här? ska vi bara sitta o titta? SKA DET VARA SÅ? VA? NE, TÄNKTE VÄL DET!

tror du vi inte har känslor? jävla favoriserings kamratkapitalist-svin!!!!!! smöra till sig ytliga vänrelationer så där va! Du borde skämmas! de mest konstiga, förvridna och snedutvecklade fruntimmer har fått inlägg dedikerade till dem här på denna beklagliga ursäkt för en blogg!!!!!



VI VILL OCKSÅ VA MEEE!!!!!



VI HAR BLIVIT lovade, säkert tusentals gånger att få ett eget inlägg... och här har vi suttit och tittat.... och tittat. dag ut och dag in i hopp om att få bekräftelse. men...förgäves...



här med förklarar razz o kiosken högtidligen och förbannat att vi säger upp bekantskapen med ellinor blomstjärt till och med den dag då vi ser ett inlägg tillägnat undertecknade utmärkta, suveräna, välutvecklade, skojiga, högutbildade, omtänksamma, kamratliga, spontana, lite crazy, väna och sist men inte minst välhängda gentlemän.



MVH (typ) razz o kiosken

2010-11-03 @ 16:52:51
Postat av: Tuss

Hm, jag tar det där med snedutvecklade fruntimmer som en komplimang :)

2010-11-04 @ 07:37:25
URL: http://tussberglof.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0